ΝΔ: Φοβήθηκε το λόμπι της δραχμής

21:15 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τις έντονες αντιδράσεις των υπόλοιπων κομμάτων για το νέο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης απάντησε λέγοντας ότι πηγή των αντιδράσεων δεν είναι η εμφάνιση μικρών παιδιών αλλά τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά.

«Η υποκρισία δεν έχει όρια. Η αλήθεια είναι ότι οι εκπρόσωποι του λόμπι της δραχμής δεν ενοχλούνται από την παρουσία των παιδιών στο σποτ, αλλά από τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά. Και κυρίως από

το γεγονός ότι δεν έχουν να δώσουν απαντήσεις στα παιδιά», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ.

Ο κ. Μιχελάκης υποστήριξε ότι οι αντίπαλοί τους «φοβούνται γιατί αποκαλύπτεται το μέλλον στο οποίο οδηγούν οι προτάσεις τους και οι πολιτικές τους. Γιατί καταλαβαίνουν πως οι απαντήσεις τους υπονομεύουν και απειλούν να κατεδαφίσουν, μια για πάντα, το μέλλον των παιδιών μας. Τρομαχτικά δεν είναι τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά - όπως και όλοι οι Έλληνες - αλλά οι απαντήσεις που δίνουν όσοι αδιαφορούν για την παρουσία μας στην Ευρώπη και το ευρώ».

Ειδικά αναφορικά με την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Σε ό,τι αφορά στην εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, θα της συνιστούσαμε μια συνομιλία με την ...Αννούλα του 1985. Και τα παιδάκια που - το 2007 - ανεβοκατέβαζαν σημαίες».

«Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς θυμίζουμε τα παιδιά που, επίσης, επιστρατεύει ακόμα και σήμερα σε δικά του τηλεοπτικά σποτ» , είπε ο κ. Μιχελάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα