Νάβας: Δεν είχε λόγο να ανησυχεί η Ιταλία

12:02 19/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τα σενάρια συνωμοσίας των τελευταίων ημερών δεν επιβεβαιώθηκαν με την Ισπανία να κερδίζει 1-0 την Κροατία αποτέλεσμα χάρη στο οποίο προκρίθηκε και η ίδια αλλά και η Ιταλία με τον Χέσους Νάβας να υπογραμμίζει πως οι Ιταλοί δεν είχαν κανέναν λόγο να ανησυχούν για ενδεχόμενη ισοπαλία 2-2 που θα τους έστελνε εκτός EURO 2012.
Υπενθυμίζεται πως αν το Ισπανία-Κροατία έληγε ισόπαλο 2-2 τότε η Ιταλία θα έμενε εκτός προημιτελικών ανεξάρτητα αν είχε κερδίσει την Ιρλανδία.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και σε δηλώσεις του μετά το 1-0 επί της Κροατίας, ο σκόρερ της Ισπανίας, Χέσους Νάβας τόνισε: "Δείξαμε ότι η Ιταλία δεν είχε κανένα λόγο να υποπτεύεται ή να ανησυχεί για κάτι. Είμαστε ικανοποιημένοι από το επιτυχημένο αποτέλεσμα".
Για την νίκη επί της Κροατίας, ο Νάβας δήλωσε: "Αντιμετωπίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά ξέραμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και βελτιωνόμαστε μετά από αυτή την νίκη".
Όσο για τον προημιτελικό που ακολουθεί ο παίκτης της Σεβίλλης τόνισε: "Θα διαχειριστούμε το επόμενο παιχνίδι καλύτερα από ό,τι το σημερινό".

Keywords
Τυχαία Θέματα