«Ναι στο γήπεδο, αλλά εντός του νομικού πλαισίου»

16:11 5/7/2013 - Πηγή: AEK365

Θετικός στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ αλλά εντός του νομικού πλαισίου που υπάρχει παρουσιάστηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Χαράλαμπος Τομπούλογλου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΦΩΣ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χαράλαμπος Τομπούλογλου:

-Για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ: «Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα σχετικά με το θέμα του γηπέδου. Εμείς φυσικά και δεν θέλουμε να μπλοκάρουμε κάτι στην διαδικασία. Δεν θέλουμε να απειλήσουμε την

ύπαρξη του νέου γηπέδου. Ενημέρωση θέλουμε και αν είναι όλα νόμιμα, φυσικά να προχωρήσουν. Αλλά κάτι σαν αυτό που ήθελε να φτιάξει ο κύριος Γρανίτσας φυσικά και δεν μπορεί να το δεχτεί η πόλη μας. Γι" αυτό θέλουμε ενημέρωση, για να ξέρουμε σε ποια νόμιμα πλαίσια θα κινηθεί αυτή η διαδικασία. Γιατί μέχρι τώρα, δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την Δήμαρχο».

-Για τις κουβέντες του συμβουλίου και την ενημέρωση που παρέχει η δήμαρχος σχετικά με το γήπεδο: «Σημειώστε σε αυτό το σημείο, ότι έγινε ολόκληρη συζήτηση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο , με συμβούλους να ρωτούν την Δήμαρχο για το θέμα και εκείνη να μην μας απαντάει. Δεν είμαι σε θέση να σας ενημερώσω προς το παρών, έγινε μονάχα μια πρώτη επαφή. Καταλαβαίνετε, όμως, ότι και εμείς έτσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Είμαστε μια παράταξη και εκπροσωπούμε κάποιον κόσμο που αγωνιά και ρωτάει. Θέλουμε λοιπόν ενημέρωση επίσημη, για να ξέρουμε τι συμβαίνει και τι να πούμε στους συμπολίτες μας. Δεν είναι δυνατόν να αγνοείται ο κόσμος όταν υπάρχουν όλα τα προηγούμενα που όλοι γνωρίζουμε. Η δήμαρχος καλείται να μας ενημερώσει λοιπόν, αλλά αν και προκλήθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, δεν το έκανε. Εμείς θέλουμε να μας πούνε τα σχέδιά τους η ΑΕΚ και ο Σγουρός. Υπάρχει περίπτωση να αντιδράσει κάποιος από εμάς αν είναι όλα νόμιμα και σωστά για το γήπεδο; Αν είναι δυνατόν... Φυσικά και θέλουμε το γήπεδο. Αλλά να γίνει με σεβασμό στο περιβάλλον, στον οικιστικό ιστό που θα το περιβάλλει και στην πόλη γενικότερα. Αν είναι έτσι, ναι, καλώς να προχωρήσει και να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Επαναλαμβάνω, κι εμείς αυτό επιθυμούμε».

-Για την κατάσταση στο δημοτικό συμβούλιο: «Νομίζω πως είναι σωστό η ΑΕΚ να έχει την σύμπνοια του δημοτικού συμβουλίου προτού προχωρήσει. Την κυρία Αποστολάκη ακολουθούν πλέον μονάχα 7-8 σύμβουλοι, αν κάτι σας λέει αυτό... Εμείς βέβαια, σαφέστατα και δεν βλέπουμε την ΑΕΚ ως όχημα για να πάρουμε ψήφους. Ο πατέρας μου την θυμάται την ΑΕΚ με ξύλινες εξέδρες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν είναι δυνατόν λοιπόν να μην θέλω το γήπεδο της ΑΕΚ. Αλλά δεν θα πάρουμε και γουρούνι στο σακί. Πρέπει να ενημερωθούμε και αν είναι όλα σωστά, τότε κανένα πρόβλημα».

-Για το αν ο Δήμος θα βάλει λεφτά για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Είναι αστείο να συζητάμε κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε μαντίλι να κλάψουμε, αυτή είναι η πραγματικότητα στον Δήμο μας...».

Keywords
Τυχαία Θέματα