«Να ξεχάσουμε την περσινή χρονιά»

18:04 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το καμπανάκι του κινδύνου, να μην αποπροσανατολιστούν από όσα πέτυχαν την περσινή σεζόν, έκρουσε ο Γιώργος Πρίντεζης
με δηλώσεις του στο Sentra FM 103,3 .

Για τη νέα σεζόν, την οποία ξεκινάει ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητή Ευρώπης: «Αν δεν καταφέρουμε να διαχειριστούμε σωστά αυτό που έγινε πέρυσι τότε θα μας κάνει περισσότερο κακό. Πρέπει να ξεχαστεί. Είναι

κάτι που εάν το σκεφτόμαστε συνέχεια δεν μας κάνει καλό. Πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα καλά. Το μόνο θετικό είναι πως ξεκινάμε τη χρονιά με περισσότερη ηρεμία. Αυτό μας επιτρέπει να δουλέψουμε καλύτερα. Μας δίνει κάτι σαν πίστωση χρόνου, ώστε να δουλέψουμε πιο ήρεμα πάνω σε αυτά που θέλει ο προπονητής».

Για τη διατήρηση του βασικού κορμού: «Πολλοί δεν το περίμεναν. Εν μέρει είναι θαύμα που έμεινε όλος ο κορμός. Φαίνεται και πόσο πρακτικό είναι. Ακόμα κι εγώ που είμαι χρονιά στην ομάδα δεν είχα ξαναδουλέψει με τους ίδιους συμπαίκτες για δεύτερη διαδοχική χρονιά».

Για την παραμονή του: «Ήταν ένα ευχάριστα δύσκολο καλοκαίρι. Είχα ένα δίλημμα/τρίλημμα, αλλά αποφάσισα καθαρά με το ένστικτο. Ήθελα εξ αρχής να μείνω στον Ολυμπιακό κι αυτό έκανα».

Για το εάν ξεκινά ως φαβορί ο Ολυμπιακός: «Δεν θεωρώ πως είμαστε φαβορί. Άλλωστε, παραμένουμε από τις πιο νεανικές ομάδες στην Ευρώπη. Αν υπάρχει κάποιος τέτοιος τίτλος είναι μόνο για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους. Είναι μεγάλη η χρονιά. Πρέπει να είμαστε δύο φορές πιο συγκεντρωμένοι και εργατικοί σε σχέση με πέρυσι».

Για την αποχώρηση των Ίβκοβιτς και Ομπράντοβιτς από την Ελλάδα: «Είναι δύο μεγάλοι προπονητές. Για τον Ομπράντοβιτς δε μπορώ να μιλήσω εγώ, αλλά όλοι ξέρουν τι έχει πετύχει. Για τον Ίβκοβιτς θέλω να πως ένα ευχαριστώ γιατί και ο ίδιος και ο συνεργάτης του, ο Αγγέλου, με βοήθησαν. Σε μια δύσκολη στιγμή μου έδωσαν την ευκαιρία να ξεπεράσω ό,τι είχε γίνει στην Ισπανία. Αυτό, όμως, είναι εν μέρει άδικο. Τώρα, έχουμε έναν καλό προπονητή με πολλές γνώσεις. Είμαστε όλοι τυχεροί που τον έχουμε μαζί και συνεχίζουμε το έργο του προηγούμενου προπονητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα