«Να βρούμε τους νέους ηγέτες»

20:08 4/7/2013 - Πηγή: AEK365

Δεν θέλησε να οριοθετήσει τους στόχους του με τον Άρη, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Βαγγέλης Αγγέλου.
Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την παρουσία του στο καμπ: «Κατ' αρχάς είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ, γνωρίζω πολύ καλά για τη δουλειά που γίνεται στην Triple Crown και χαίρομαι που είμαι κοντά σας. Όταν συνδυάζεται η γνώση με την εμπειρία των προπονητών σας είναι ό,τι καλύτερο. Παρατηρώ ότι οι εγκαταστάσεις είναι εκπληκτικές και σας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία

να μάθετε κάποια πράγματα, να διασκεδάσετε, αλλά και να εξελιχθείτε.»

Για την Εθνική Ελλάδας και τη συμμετοχή της στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας: «Πιστεύω θα φθάσει πολύ ψηλά, είναι πολύ ταλαντούχοι αθλητές και τους εύχομαι το καλύτερο».

Για τους στόχους του με τον Άρη: «Κατ' αρχάς δεν μπορούμε να προσθέσουμε στο ρόστερ μας ξένους παίκτες, ο στόχος λοιπόν είναι να δουλέψουμε σκληρά και να βρούμε τους Έλληνες παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί ο Άρης και οι οποίοι θα γίνουν οι ηγέτες του. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για κάτι περισσότερο».

Για το ποιον θεωρεί καλύτερο, το Νίκο Γκάλη, το Δημήτρη Διαμαντίδη ή το Βασίλη Σπανούλη: «Είναι αδιαμφισβήτητα φοβεροί αθλητές και προσωπικότητες, αλλά εγώ θέλω να επικεντρώνομαι στους νέους αθλητές και πώς θα καταφέρουν να τους ξεπεράσουν».

Για τους Αλέξανδρο Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη: «Είναι ξεχωριστοί παίκτες, ο Βεζένκοφ είναι πολύ καλός εγκεφαλικός παίκτης αλλά και πασέρ, ενώ ο Μποχωρίδης διαθέτει φοβερό ένστικτο και παίζει πολύ για την ομάδα του. Το πού θα φθάσουν, σε ποιο επίπεδο, εξαρτάται από τους ίδιους αλλά και τους ανθρώπους που θα επιλέξουν να έχουν γύρω τους».

Για το εάν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά στο μέλλον με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Είχαμε εξαιρετική συνεργασία, ναι θα το επέλεγα».

Για το Βαγγέλη Μάντζαρη και το σοβαρό τραυματισμό του: «Δυστυχώς είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό και ιδιαίτερα επικίνδυνο, του εύχομαι να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν».

Ο Γιώργος Λιμνιάτης, από την πλευρά του, δήλωσε για το Βαγγέλη Αγγέλου: «Πολλές φορές οι παίκτες και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί πέρασα από αυτό το ρόλο θεωρούμε ότι τα ξέρουμε όλα, όμως κάνουμε λάθος. Οι προπονητές έχουν το ρόλο να βοηθούν και θα πρέπει να τους ακούμε! Ο κόουτς Αγγέλου είναι εξαιρετικός προπονητής, το έχει αποδείξει άλλωστε με τη δουλειά του, είναι τιμή που μας επισκέφθηκε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα