«Να σοβαρευτεί ο Μπαλοτέλι»

14:02 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μάριο Μαπλοτέλι συνεχίζει απτόητος να αναστατώνει την Μάντσεστερ Σίτι με τα καμώματα του με τον Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ να βλέπει στον Ιταλό επιθετικό και την χαζομάρα αλλά και την ιδιοφυΐα και να τον καλεί να σοβαρευτεί.

Σε δηλώσεις του ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε για τον Μπαλοτέλι: "Ο χαρακτήρας του έχει δυο πλευρές. Μερικές φορές ο Μάριο φέρεται χαζά κάποιες άλλες όμως είναι διάνοια. Είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν αν κάνουν τα... τρελά του, με αποτέλεσμα να νιώθει πως όντως πρέπει να κάνει κάτι για να τους εντυπωσιάσει. Κάποιοι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να

δημιουργούν μια αναστάτωση γύρω τους προκειμένου να αποδώσουν. Στις προσωπικές του σχέσεις πάντως ο Μάριο είναι πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι το σημαντικό και τον κάνει πιο συγκεντρωμένο. Γνωρίζει βέβαια πως πρέπει να σοβαρευτεί".
Για την προσπάθεια που κάνει ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, να συγκρατήσει τον Μπαλοτέλι και να μην ξεφύγει, ο Ντε Γιόνγκ δήλωσε: "Ευτυχώς έχουμε έναν προπονητή ο οποίος τον... ελέγχει κάπως με τα λόγια του, αλλιώς ο Μάριο θα ήταν εκτός ποδοσφαιρικού χώρου εδώ και πολύ καιρό".

Keywords
Τυχαία Θέματα