«Να πειθαρχήσουμε στην άμυνα»

21:46 24/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού στο επιθετικό κομμάτι του φιλικού με την Ελαζίγκσπορ αλλά προβληματισμένος με την αμυντική παρουσία της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου. «Πετύχαμε κάποια όμορφα γκολ. Βγάλαμε αρκετές φάσεις, σημειώσαμε τέσσερα τέρματα με τρόπους που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και κρατάμε αυτό το θετικό κομμάτι. Η επίθεσή μας δούλεψε πάρα πολύ καλά. Δεν είμαι καθόλου

ικανοποιημένος από το αμυντικό κομμάτι. Παίξαμε ένα street football, χωρίς πειθαρχία, κάτι που ίσως επηρέασε και η τακτική του αντιπάλου. Πρέπει να είμαστε πιο πειθαρχημένοι στο αμυντικό κομμάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αναστασίου και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιους παίκτες. Όλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Περιμένω από τους παλαιότερους να βοηθήσουν τους νέους. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά βλέπω πως και οι ξένοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Ειδικά στον τομέα της επικοινωνίας κάνουν μεγάλη προσπάθεια όλοι».

Για την ετοιμότητα του Μπεργκ, σχολίασε: «Ο Μπεργκ δεν είναι 100% έτοιμος. Έχει μπει στο πρόγραμμα και σε μια εβδομάδα περιμένουμε να τον δούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Ενώ τέλος για τις μεταγραφές ανέφερε: «Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί. Σίγουρα θέλουμε κάποιους παίκτες, δύο χαφ, έναν επιθετικό κι έναν ακόμη ακραίο. Τα οικονομικά μας δεν είναι τα καλύτερα, αλλά γίνεται καλή δουλειά από τους ανθρώπους που έχουν επωμιστεί αυτό το κομμάτι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα