«Να νικήσουμε τον Λεβαδειακό»

20:28 16/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μοχάμεντ Σαρ μιλώντας στο περιθώριο εκδήλωσης στην οποία βρέθηκε μαζί με άλλους δύο παίκτες του ΟΦΗ διευκρίνισε πως μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η νίκη με τον Λεβαδειακό. Τι είπε ο Μανώλης Ζαχαράκης.

Ο Μοχάμεντ Σάρ τόνισε για τη εκδήλωση: «Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά στα παιδιά. Είναι ωραίο να δέχεσαι την αγάπη των παιδιών». Για το αν είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τον ΟΦΗ

επισήμανε:«Δεν το ξέρω αυτό . Νιώθω καλύτερα προσπαθώ να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα.

Η ομάδα πάει καλά αλλά είναι θέμα του προπονητή το πότε θα είμαι απόλυτα έτοιμος για να παίξω. Δεν με απασχολεί το πότε θα παίξω αλλά να είμαι πάντα έτοιμος όταν μου το ζητήσει ο προπονητής μου».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό τόνισε: «Ελπίζω να κερδίζουμε το ματς με τον Λεβαδειακό γιατί είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να νικήσουμε».

O Μανώλης Ζαχαράκης που έκανε το ντεμπούτο του την Τετάρτη με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων μίλησε για την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πως «είμαι πολύ περήφανος να αγωνίζομαι με το εθνόσημο στο στήθος. Είχα κάποιο άγχος αλλά υπήρχε πολύ καλό κλίμα στην Εθνική και είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά».

Για την εκδήλωση στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο στο Τσαλικάκι είπε: «Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται συνέχεια ώστε να αγαπάνε τα παιδιά τον ΟΦΗ από μικροί. Εύχομαι αυτές οι εκδηλώσεις να επεκταθούν στη συνέχεια».

Για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό σχολίασε: «Έχουμε μια τετράδα αγώνων που είναι καθοριστική. Κερδίσαμε το πρώτο από αυτά τα ματς με τη Βέροια και θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες με τον Λεβαδειακό. Έχουμε δουλέψει για να πάρουμε τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα