«Να με αξιώσει ο Θεός να παίξω στην ΑΕΚ!»

17:11 16/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σωτήρης Μπουρδάνος ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Δούκα, αφού σημείωσε 23 πόντους στο κλειστό του ΔΑΙΣ και μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» και τον Γιώργο Νικολάου. Ο 25χρονος άσος έπλεξε το εγκώμιο της Ένωσης, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να φορέσει την φανέλα με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά:

''Η ΑΕΚ ήταν ακριβώς όπως την περίμενα. Μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ, έμπειρους παίκτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε όποια δυσκολία

τους υποβάλαμε στη διάρκεια της αναμέτρησης. Τα περισσότερα παιδιά της ΑΕΚ έχουν παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες. Ακόμα κι όταν φέραμε το ματς στους πέντε πόντους διαφορά βρήκαν τις λύσεις. Η ΑΕΚ μας νίκησε δίκαια παρά την μεγάλη προσπάθεια, που καταβάλαμε", είπε ο Μπουρδάνος.

Και συμπλήρωσε: "Σε ό,τι αφορά στην άνοδο δεν νομίζω, ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα η ΑΕΚ. Τον Μάιο θα βρίσκεται στην Α2. Σας είπα και προηγουμένως. Έχει εξαιρετικό ρόστερ, πολύ καλή οργάνωση και όπως μαθαίνω μία διοίκηση με όραμα. Θεωρώ ότι η εφετινή χρονιά αλλά και η επόμενη θα είναι τα εφαλτήρια για ό,τι πρόκειται να κάνει στο εγγύς μέλλον. Νομίζω ότι χάρη στους ανθρώπους που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ ο δρόμος είναι στρωμένος για ένα λαμπρό μέλλον, το ίδιο λαμπρό με το χρυσό παρελθόν της στο μπάσκετ".

Τι είπε ο άσσος του Δούκα για τον Βαγγέλη Ζιάγκο: "Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ, προεξάρχοντος του κυρίου Ζιάγκου. Ήταν απόλυτα διαβασμένοι στα συστήματά μας. Ήξεραν ανά πάσα στιγμή ποια θα είναι η επόμενη κίνησή μας. Γενικότερα, το τεχνικό επιτελείο δημιουργεί συνθήκες σιγουριάς και εμπιστοσύνης. Ομολογώ, όμως, ότι ο κόουτς Ζιάγκος μου έκανε τρομερή εντύπωση για την ηρεμία του και την ευγενικότατη φυσιογνωμία του. Είχα την τύχη να του μιλήσω στο τέλος του παιχνιδιού, οπότε και επιβεβαιώθηκα για όσα είχαν αποτυπωθεί μέσα μου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Εύχομαι να συνεχίσει το έργο του απερίσπαστος και να οδηγήσει την ΑΕΚ εκεί που πρέπει. Διότι χρειάζονται στο ελληνικό μπάσκετ νέοι άνθρωποι, με γνώση και όραμα. Λείπουν από το άθλημα".

Για τον Δούκα τόνισε: "Προφανώς, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο θες να κερδίσεις ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι όμως και από την γενικότερη πορεία μας. Μπορεί να κερδίζουμε αρκετές συμπάθειες στον χώρο λόγω του ελκυστικού μπάσκετ που παίζουμε και λόγω του νεαρού της ηλικίας των περισσοτέρων από μας, αλλά εμείς έχουμε ως μοναδικό στόχο τις νίκες. Οι νίκες σε κάνουν μεγάλο και όχι οι συμπάθειες και οι κολακείες. Εγώ αυτό ξέρω. Για να έχουμε, λοιπόν, μία καλή χρονιά πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα. Μόνο αυτό θα αποτελέσει θετικό πρόσημο για την ομάδα μου".

Για τον εαυτό του: "Προέχει να έχω την υγειά μου. Από κει και πέρα, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω, όπως κάνω μέχρι τώρα, να βοηθώ την ομάδα μου όσο μπορώ, προκειμένου να φτάσει στον στόχο της και οπωσδήποτε κάποια στιγμή θέλω να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο. Μακάρι δηλαδή κάποια στιγμή να με αξιώσει ο Θεός να φορέσω τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ!"

Keywords
Τυχαία Θέματα