«Να καθιερωθούμε στην Α1»

17:07 1/8/2013 - Πηγή: AEK365

Για πολλά χρόνια θα μείνει στη Χαλκίδα ο Ίκαρος, όπως ανέφερε ο Τάσος Καλτσιδόπουλος, και ανέλυσε εν συνεχεία το όραμα που υπάρχει. «Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά τον κ. Αγγελόπουλο, με τον οποίο εδώ και καιρό βρισκόμαστε σε συζητήσεις κι εν τέλει φθάσαμε σε συμφωνία μαζί του. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο Ίκαρος ήρθε για να μείνει στη Χαλκίδα

και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο πίσω από αυτό το εγχείρημα, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα καθιερωθεί στο πρωτάθλημα της Α1 και θα κάνει περήφανο τον κόσμο της Χαλκίδας. Βρισκόμαστε στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε γεννηθεί σε αυτή. Ήδη αρκετός κόσμος βρίσκεται δίπλα μας και βοηθάει την προσπάθεια που κάνουμε. Οι Ανέστης Αλιμπινίσης και Μιχάλης Θαλάσης είναι σημαντικοί αρωγοί αυτού του εγχειρήματος, ενώ υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που μας στηρίζουν».

Σε ερώτηση για το εάν το κλειστό της Κανήθου πληροί της προϋποθέσεις συμμετοχής στην Basket League ΟΠΑΠ ο Τάσος Κολτσιδόπουλος απάντησε: «Αυτό είναι δεδομένο. Ήδη ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Κονδύλης επιθεώρησε το γήπεδο την προηγούμενη εβδομάδα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους χώρους του, τις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο. Σαφώς θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις, ώστε το γήπεδο να είναι άρτιο».

Μέσα σε όλα τέθηκε και το ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας, στο μέλλον, στο Eurocup. «Ας μην πηγαίνουμε τόσο μακριά», έσπευσε να τονίσει ο νομικός σύμβουλος Ηλίας Μπουρμάς και πρόσθεσε: «Η ομάδα πρώτα από όλα θέλει να καθιερωθεί στην Α1. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα, στο οικονομικό πνεύμα της εποχής, που θα είναι ανταγωνιστική και θα φέρει τον κόσμο της Χαλκίδας στο γήπεδο. Δεν κοιτάζουμε τόσο μακριά, πρέπει να κάνουμε προσεκτικά βήματα». Επί του ιδίου θέματος αναφέρθηκε και ο κόουτς Γιώργος Καλαφατάκης: «Βλέπετε πως άλλες ομάδες που βρίσκονται χρόνια στην Α1, όπως το Ρέθυμνο ή ο Κολοσσός Ρόδου, δεν παίζουν στο Eurocup, ενώ έχουν τις οικονομικές δυνατότητες να το πράξουν. Εμείς πρώτα από όλα θέλουμε να καθιερωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα