«Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

17:22 1/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι πρωταγωνιστές του σημερινού τελικού των ανδρών στο beach volley μίλησαν για τους στόχους του.

Αναλυτικά:

«Φερνάντο Μπιλλήρης: «Περιμένουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος τελικός απέναντι σε δύο πολύ καλούς αθλητές. Εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, καθώς δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, αντιθέτως τον σεβόμαστε»

Μάνος Ξενάκης: «Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε λίγο στον ημιτελικό και ιδίως στο δεύτερο σετ,

καθώς οι αντίπαλοι μας πίεσαν στο σερβίς. Ωστόσο, το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και κοιτάμε πλέον τον τελικό, όπου απέναντί μας θα βρούμε τους παλιούς μας γνώριμους, Ζουπάνη/Κοτσιλιάνο,
στον 5ο τελικό μας. Πρόκειται πλέον για το ‘El Classico', όπου θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη. Είναι μία πολύ ωραία διοργάνωση και το ευχαριστιέσαι να παίζεις με τόσο κόσμο στις κερκίδες και σ΄ ένα τόσο ωραίο μέρος».

Νίκος Ζουπάνης: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που περάσαμε στον τελικό και θα αγωνιστούμε σε μία πραγματικά γιορτή για το μπιτς βόλεϊ στην Πλατεία Αριστοτέλους. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και εύχομαι να γίνει ένα θεαματικό παιχνίδι, το οποίοι θα το ευχαριστηθούν οι θεατές».

Γιώργος Κοτσιλιάνος: «Ένας ακόμα τελικός είναι μπροστά μας, όπου απέναντί μας θα βρούμε, όπως και στους άλλους τέσσερις, που έχουν προηγηθεί, τους Μπιλλήρη/Ξενάκη. Μέχρι στιγμής, μάλιστα, δεν έχουμε καταφέρει να τους κερδίσουμε, ίσως το κάνουμε σήμερα. Σκοπός μας είναι να μειώσουμε τα λάθη μας, καθώς η αλήθεια είναι ότι υποπέσαμε σε πολλά σε αυτό το τουρνουά απέναντι σε αυτήν την ομάδα, η οποία είναι πολύ δεμένη. Θεωρώ ότι ο τομέας των λαθών θα είναι αυτός, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το τελικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα