Να δείξουν το δρόμοι οι Νέοι

22:46 4/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ (U20) τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα στη Λεωφόρο(Σάββατο, 05/11, 11:30, aek365.gr). Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να προέρχονται από την ήττα από τον Άρη στο Καπανδρίτι, μία ήττα που τους διατήρησε στην 11η θέση με επτά βαθμούς, ωστόσο εμφανίζονται πανέτοιμοι για το ντέρμπι με τους «πράσινους». Ο Ντανιέλ Μπατίστα ποντάρει στο πάθος των παικτών του (το οποίο βγάζουν σε κάθε μεγάλο ματς) αλλά

και στις υπηρεσίες επτά παικτών από την Πρώτη ομάδα). Ο λόγος για τους Τσουκαλά, Αργυρίου Αν. Μπουγαΐδη, Κλωναρίδη, Εγγλέζου, Τσίτα και Φούντα οι οποίοι έρχονται με τις... ευλογίες του Νίκου Κωστένογλου και ορεξάτοι για μία μεγάλη εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον νεαρό τεχνικό δεν απουσιάζουν μιας και εκτός αποστολής έμειναν οι Ντούμπερετ, Δωριάδης, Στέργιος, Μανωλάς, Δημγιόκα και Μίκος.

Ο Ντανιέλ Μπατίστα δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-3-3, ωστόσο γρίφο αποτελεί πως θα «χωρέσει» στην ενδεκάδα τους παίκτες από την Πρώτη ομάδα.

Πιθανή σύνθεση είναι αυτή με τον Μυλωνόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Αργυρίου Α. δεξιά, Εγγλέζου αριστερά, Βλάχο Μπουγαΐδη στο κέντρο της άμυνας, Αρέστη, Φούντα και Κλωναρίδη στα χαφ και τους Παπαδημητρίου, Γροντή πίσω από τον Τσίτα στην επίθεση. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Τσουκαλάς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μυλωνόπουλος, Τσουκαλάς, Αργυρίου Αν. Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Εγγλέζου, Τσίτας, Φούντας, Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ναυπλιώτης, Αρέστη, Κίσσας, Παπαδημητρίου, Γροντής, Γαρουφαλλιάς, Τσεβάς, Νικολιάς

Ο αγώνας στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα ξεκινήσει στις 11:30 και διαιτητής έχει οριστεί ο Σ. Κοσικίδης (Αθηνών) με βοηθούς τους Κουτσόγιαννο και Χριστοδούλου (από τον ίδιο Σύνδεσμο).

Keywords
Τυχαία Θέματα