«Να μπούμε αποφασισμένοι»

23:18 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Εργκούς Κάτσε μίλησε για το Κύπελλο και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τι είπε στην κάμερα της NOVA:

«Το ματς της Πέμπτης, εγώ το περίμενα αλλιώς . αλλιώς μας ήρθε, εντάξει .. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ περίμενα ότι θα έχουμε ένα σκορ 2 - 0, 3 . Το σημαντικό για μας ήταν να μη δεχτούμε γκολ γιατί όταν πας με το μηδέν στην Τρίπολη είναι διαφορετικά από ότι

είναι το 2 - 1. Το ξεχνάμε, βλέπουμε τώρα το επόμενο ματς που έχουμε εκτός με την Τρίπολη. Θα πρέπει να κατεβούμε και να πάμε μόνο για τη νίκη, ούτε για ισοπαλία, ούτε για τίποτ' άλλο, μόνο για τη νίκη».

- Τί θεωρείς πως δεν πήγε καλά;

«Πιστεύω ότι δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο στα προηγούμενα ματς και στα ντέρμπι. Δηλαδή έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά, πιο αποφασισμένοι, πιστεύω ότι αυτό έφταιξε, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι».

- Παρότι υπήρχε χρόνος αντίδρασης από εσάς μετά την ισοφάριση του Αστέρα Τρίπολης η ομάδα του κ. Τσιώλη ήταν αυτή που - αρχικά τουλάχιστον - είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κι απείλησε περισσότερες φορές. Υπάρχει εξήγηση σύμφωνα με όλα όσα είχατε πει και στην ανάπαυλα του αγώνα, παρότι τα δεδομένα ήταν διαφορετικά σ' εκείνο το χρονικό σημείο;

«Μετά την ισοφάριση οι παίκτες του Αστέρα πήραν περισσότερο 'αέρα'. Και λογικό ήταν γιατί μετά το γκολ που πέτυχαν, λογικό ήταν να πάρουν 'αέρα' οι παίκτες της Τρίπολης, 'παγώσαμε' λίγο εμείς αλλά το καλό είναι ότι πετύχαμε ένα γκολ στο τέλος κι αυτό πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και στο ματς το οποίο θα παίξουμε στην Τρίπολη».

- Πιστεύεις ότι ήταν και μια πρόβα ανάμεσα στις δυο ομάδες εν όψει των πλέι οφ, καθώς προβάλλονται κι ως φαβορί για την πρώτη θέση στη σχετική διαδικασία ή θα πρέπει ο κόσμος να περιμένει κάτι διαφορετικό σ' εκείνες τις αναμετρήσεις;

«Δεν πιστεύω ότι θα είναι κάτι διαφορετικό, πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο πράγμα, γιατί έχει πολύ ισχυρό κίνητρο η ομάδα που θα βγει δεύτερη στο πρωτάθλημα, θα πάει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

- Την Κυριακή υποδέχεστε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, ένα ακόμη «ζευγάρι» των πλέι οφ. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τον επικείμενο αντίπαλο;

«Είναι ένα παιχνίδι, το τελευταίο του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να κερδίσουμε γιατί άμα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, στα πλέι οφ θα ξεκινήσουμε πρώτοι με τέσσερις βαθμούς. Κι αυτό είναι ένα κίνητρο για εμάς, δηλαδή εμείς θα έχουμε τέσσερις κι οι άλλοι λιγότερους από εμάς. Πιστεύω πως θα πρέπει να είμαστε σοβαροί παρόλο που είναι το τελευταίο ματς και χρειαζόμαστε μόνο νίκη».

- Ποια είναι τα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε γι' αυτόν τον αγώνα;

«Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην ήμαστε χαλαροί επειδή είναι τελευταίο ματς. Να μπούμε από την αρχή αποφασισμένοι να πάρουμε το παιχνίδι και πιστεύω ότι αν μπούμε έτσι δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

- Εχεις παρακολουθήσει καθόλου τον επικείμενο αντίπαλο;

«Εχω δει δυο - τρία ματς, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Από το κέντρο και μπροστά έχει ταλαντούχους παίκτες, είναι πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε σ' αυτό κομμάτι», κατέληξε ο μέσος του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα