Μύλος στον Βύζαντα

19:04 2/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να πέρασαν μόνο λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της διοίκησης που ουσιαστικά γνωστοποιούσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ηλία Φυντάνη, ωστόσο, τα πάντα δείχνουν να ανατρέπονται.

Την ανακοίνωση του συλλόγου ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι μάλιστα ετοιμάζονται να πάνε στην προπόνηση της Τετάρτης, ώστε να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να κάνουν αποχή, ώστε με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την στάση της διοίκησης. Μάλιστα λόγω των έντονων αντιδράσεων οι άνθρωποι του Βύζαντα

θα έχουν το βράδυ της Τρίτης συνάντηση με τον Φυντάνη, με αποτέλεσμα η ανατροπή σκηνικού να μην φαντάζει πλέον τόσο φανταστικό σενάριο. Ωστόσο, για να γίνει αυτό και να παραμείνει ο Έλληνας τεχνικός στον πάγκο της ομάδας, θα πρέπει να καταβληθεί μέρος των οφειλομένων στους ποδοσφαιριστές, κάτι άλλωστε που ήταν και μία από τις απαιτήσεις του.

Αν και το τοπίο μοιάζει αρκετά θολό, αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει και θα δείξει ποιος τελικά θα είναι αυτός που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στην Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα