Μύλος με τον Γιόβετιτς

22:32 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Συγκεκριμένα, απο τη μία, ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Ντανιέλε Πράντε, δηλώνει πως δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης του παίκτη στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, από την άλλη, όμως, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Εντουάρντο Μασία, υποστηρίζει πως είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα να κρατήσει τον παίκτη μέχρι το τέλος της περιόδου.
«Θέλω να κλείσει το θέμα μία και καλή», τόνισε στην La Nazione ο παράγοντας των «βιόλα» και συνέχισε: «Όταν υπάρχουν νέα για το θέμα του συμβολαίου του Γιόβετιτς

θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Η οικογένεια Ντέλα Βάλε (ιδιοκτήτες της Φιορεντίνα) έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη Σίτι, αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Ο Γιο-Γιο είναι παίκτης της Φιορεντίνα και θα παραμείνει τουλάχιστον έως τη λήξη της περιόδου».
Οι δηλώσεις του Εντουάρντο Μασία, ωστόσο, στην ιστοσελίδα Todomercadoweb.es. είναι εντελώς διαφορετικές: «Είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε. Πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος τελικά θα παίξει σε άλλη ομάδα. Αυτό το καλοκαίρι αποφασίσαμε ότι ο Γιόβετιτς δεν ήταν προς πώληση κι ο ίδιος από την πλευρά του το κατάλαβε, παρά την προσφορά που είχαμε από τη Γιουβέντους.».

Keywords
Τυχαία Θέματα