Μουρίνιο: Ο διαιτητής έκανε το παιχνίδι... τσίρκο

12:15 4/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι έχασε 3-0 από τη Βέρντερ Βρέμης σε φιλικό προετοιμασίας με τα δυο από τα τρία γκολ να σημειώνονται με πέναλτι και τον Ζοσέ Μουρίνιο να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για τον διαιτητή Χαρμ Όσμερς.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι τόνισε: "Δεν έμαθα τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ με προσδοκίες να δώσουμε ένα δύσκολο αγώνα. Γρήγορο και ανταγωνιστικό. Αλλά ο διαιτητής νόμιζε ότι το παιχνίδι ήταν μια παράσταση τσίρκου για τους οπαδούς της Βέρντερ και το κατέστρεψε".
Στη συνέχεια,

ο Μουρίνιο δήλωσε: "Θα ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για εμάς, γιατί μου αρέσει πολύ η ομάδα της Βέρντερ. Είναι γρήγορη και αμύνεται με πολλούς παίκτες. Ήταν μια ομάδα για ένα τέλειο ανταγωνιστικό παιχνίδι αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε εξαιτίας του διαιτητή.
Σταματούσε συνέχεια το παιχνίδι με φάουλ. Δεν εφάρμοζε το πλεονέκτημα. Και τα πέναλτι, ειδικά το δεύτερο, ήταν ανόητες αποφάσεις. Είμαι απογοητευμένος, θέλαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι προετοιμασίας και δεν τα καταφέραμε. Όταν ένας διαιτητής σφυρίζει έτσι, το παιχνίδι παύει να είναι φιλικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα