Μουρίνιο: Να ξεμπερδεύουμε

21:58 24/11/2014 - Πηγή: AEK365

Με στόχο να... ξεμπερδέψει με την υπόθεση πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα παραταχθεί η Τσέλσι στην αυριανή (25/11) αναμέτρηση με την Σάλκε στη Γερμανία, όπως τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην αποψινή συνέντευξη Τύπου
«Έχουμε δύο παιχνίδια για την πρόκριση, αλλά θα ήταν καλύτερο να προκριθούμε αύριο. Μέσα στον Δεκέμβριο έχουμε τόσα πολλά ματς που θα ήταν καλό για εμάς να αποφύγουμε ακόμα ένα κρίσιμο κόντρα στην Σπόρτινγκ στο φινάλε και την πίεση που αποφέρει αυτό. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε αύριο» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια

μίλησε και για την... φάση που βρίσκεται η ομάδα του, τονίζοντας πως δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο του Γιουρόπα Λιγκ.
«Αυτή η ομάδα είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το να συνεχίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ θα ήταν κακό νέο. Η εξέλιξη γίνεται γρηγορότερα όταν παίζεις στις κορυφαίες διοργανώσεις. Θα ήταν απογοητευτικό να πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ».
Μετά από 4 αγωνιστικές η Τσέλσι βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ με 9 βαθμούς. Στους 5 είναι η Σάλκε και στους 4 η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία αντιμετωπίζει αύριο (25/11) την ουραγό Μάριμπορ (3 β.).

Keywords
Τυχαία Θέματα