Μουρίνιο κατά Πελεγκρίνι

18:41 26/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μανούελ Πελεγκρίνι ζήτησε από τους δημοσιογράφους να ζητήσουν το σχόλιο του Μουρίνιο για το ματς της Σίτι με την Τσέλσι με τον Πορτογάλο να μην σηκώνει το γάντι.

«Δεν έχω κάποια αντίδραση. Εσείς θα πρέπει να έχετε, όχι εγώ» είπε στους δημοσιογράφους. «Είπε μία, δύο και τρεις φορές ότι δεν μιλάει για τους διαιτητές και μετά σκότωσε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Εχει πει μία, δύο, τρεις ή τέσσερις φορές ότι δεν μιλάει για μένα ή για τους αντιπάλους της ομάδας μου, το έκανε ακόμα μία φορά. Οπότε πιστεύω ότι το σχόλιο πρέπει να το κάνετε εσείς. Οταν λέω ότι

δεν θέλω να μιλήσω για εκείνον, είναι αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω. Αν θέλετε να βγάλετε κάτι πρέπει να πάτε σε εκείνον και όχι σε μένα. Εγώ ακολουθώ τη γραμμή μου και δεν θέλω να συζητήσω την οποιαδήποτε κατάσταση έχει να κάνει με αυτό».

Ο Πορτογάλος αρνήθηκε επίσης να μιλήσει σχετικά με τον δανεισμό του Φρανκ Λάμπαρντ από την Νιου Γιορκ Σίτι στην Μάντσεστερ Σίτι. «Δεν μιλάω για παίκτες άλλων ομάδων. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Δεν έχω λόγο να μιλάω για παίκτες άλλων ομάδων».

Keywords
Τυχαία Θέματα