Μουρίνιο: Η Τσέλσι δεν έχει πουλήσει... σκουπίδια

16:02 11/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Ρομέλου Λουκάκου θα επιστρέψει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ως παίκτης της Έβερτον, στον αγώνα κόντρα στη Τσέλσι, και ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε την ευκαιρία να σημειώσει πως η ομάδα του Λονδίνου δεν πουλάει... σκουπίδια αλλά παίκτες παγκόσμιας κλάσης.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι τόνισε: "Η Τσέλσι δεν έχει πουλήσει... σκουπίδια. Έχει πουλήσει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Ο Μάτα; Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο Σούρλε; Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο Λουκάκου; Ένας από τους καλύτερους νεαρούς επιθετικούς στον κόσμο. Ο Ντε

Μπράινε; Ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες, επίσης. Πουλάμε καλούς παίκτες σε υψηλές τιμές. Αν δεν παίρναμε τα ποσά που θέλαμε, δεν θα τους πουλούσαμε".
Για την επιστροφή του Λουκάκου, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Ο Λουκάκου δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε εμάς. Νομίζω ότι αποδεικνύει κάθε εβδομάδα σε όλους το πόσο καλός παίκτης είναι. Κανείς στη Τσέλσι δεν είχε αμφιβολίες. Ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Απλά, υπάρχουν παίκτες που εύχονται κάποιες φορές να βρίσκονται στον σύλλογο όπου θα είναι ξεκάθαρα οι πρώτες επιλογές για την ενδεκάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή".

Keywords
Τυχαία Θέματα