Μουρίνιο: Η Αγγλία το Μουντιάλ; Γιατί όχι;

13:08 6/3/2014 - Πηγή: AEK365

Τον Ιούνιο ξεκινά ακόμα ένα Μουντιάλ και για άλλη μια φορά οι περισσότεροι δεν δίνουν τύχη στην Εθνική Αγγλίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο να μην συμφωνεί σημειώνοντας πως οι Άγγλοι διεθνείς παίζουν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι τόνισε: "Η Ευρώπη διαθέτει εθνικές ομάδες που στοχεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου. Υπάρχει η Ισπανία, η κάτοχος του τίτλου. Έχουμε το παράδειγμα της Ιταλίας.
Για την

Αγγλία όλοι λένε... Όχι, όχι, όχι, όχι... Εγώ πάντα λέω... γιατί όχι;... Δεν καταλαβαίνω γιατί. Όταν βλέπω ποδοσφαιριστές και την εμπειρία που διαθέτουν παίζοντας στους συλλόγους τους στην Premier League δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τα καταφέρουν.
Ξέρω πως πολλοί ξένοι παίκτες αγωνίζονται στους κορυφαίους αγγλικούς συλλόγους όμως την ίδια στιγμή οι Άγγλοι διεθνείς παίζουν επίσης στις σπουδαιότερες ομάδες της χώρας.
Παίκτες από τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ ακόμα και από την Έβερτον. Όλοι τους ξέρουν να αγωνίζονται από πίεση.
Παίρνουν μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως η πιο δύσκολη διοργάνωση. Δεν βλέπω γιατί να μην τα καταφέρει η Αγγλία. Μια μέρα πρέπει να το κάνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα