Μουρίνιο: Εκπληκτική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

16:17 17/4/2015 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή, η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε "εκπληκτική ομάδα" και δεν συμφωνεί πως θα είναι αποδυναμωμένη λόγω των απουσιών που θα έχει.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε: "Δεν συμφωνώ ότι θα είναι αποδυναμωμένη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα τους είναι εκπληκτική. Κάθε εβδομάδα, σε γιγαντοοθόνη, έχω όλη την ομάδα και τις επιλογές τους. Συνειδητοποιώ τους παίκτες που έχουν και βλέπω πως πρόκειται για μια εκπληκτική

ομάδα. Ο Φαν Χάαλ είναι φανταστικός στο να εξελίσσει νέους παίκτες".
Σημειώνεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραταχθεί χωρίς Τζόουνς, Κάρικ, Μπλιντ και Ρόχο. Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Εγώ πήγα στην έδρα της ΚΠΡ με τον Ντρογκμπά στην επίθεση και κανέναν άλλο επιθετικό στο πάγκο και για πολύ καιρό λόγω τιμωριών. Κάποιες μάλιστα τιμωρίες ήταν δικές σας, επειδή η τηλεόραση ήταν εκείνη που αποφάσισε ποιος θα τιμωρηθεί".
Ο Μουρίνιο μίλησε επίσης για τον Φαν Χάαλ και τον Χουάν Μάτα: "Ο Φαν Χάαλ είναι ένας πολύ καλός φίλος. Επειδή είμαστε στο ίδιο πρωτάθλημα, δεν μιλάμε κάθε εβδομάδα. Παλεύουν για τον τίτλο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον Χουάν Μάτα. Είναι ένας παίκτης με ιστορία σε αυτό τον σύλλογο, όλοι τον σέβονται ως παίκτη. Αν τα πράγματα πάνε καλά, όλοι είναι χαρούμενοι για αυτόν. Είναι ένα σωστό παιδί και ένας σπουδαίος επαγγελματίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα