Μουρίνιο: Είναι αυτό που θέλει ο Μάτα

16:27 24/1/2014 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου της Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο είπε "αντίο" στον Χουάν Μάτα ο οποίος εντός των επόμενων ωρών θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα πράγματα να εξελίσσονται, όπως είπε ο Μουρίνιο, έτσι όπως τα ήθελε ο Ισπανός μέσος. Παράλληλα σημείωσε πως η Τσέλσι δέχτηκε την σωστή προσφορά για να παραχωρήσει τον Μάτα.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι τόνισε: «Τα πράγματα είναι σε καλό

δρόμο. Επιτρέψαμε στον Χουάν να ταξιδέψει και να περάσει ιατρικά και νομίζω ότι σύντομα τα πράγματα θα ολοκληρωθούν. Είναι φανταστικός παίκτης και παρότι δεν έπαιξε πολύ για εμάς την τελευταία περίοδο θα μπορούσε να είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Αλλά ο Χουάν είχε αυτή τη φανταστική ευκαιρία. Είναι αυτό που θέλει. Μας ζήτησε να το αποδεχτούμε. Η Τσέλσι είναι περήφανη που ενεργεί έτσι, με ανθρώπινο τρόπο.
Η προσφορά που λάβαμε αισθανόμαστε ότι είναι σωστή για την ποιότητα του παίκτη. Είναι μια καλή κίνηση για τον Χουάν, είναι μια καλή κίνηση για την Πρέμιερ Λιγκ και η προσφορά είναι σωστή. Ήταν φανταστικός στην Τσέλσι και η Τσέλσι ήταν φανταστική για αυτόν».
Για την μεταγραφή του Σαλάχ στην Τσέλσι, ο Μουρίνιο είπε: «Μου αρέσει το ότι μπορεί να παίξει με τον ίδιο τρόπο με τους υπόλοιπους επιθετικούς μας παίκτες, να προσαρμοστεί στα δεξιά ή τα αριστερά ή σε θέση 10. Είναι γρήγορος, είναι δημιουργικός. Πιστεύουμε ότι αν έρθει, θα χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής».

Keywords
Τυχαία Θέματα