Μουρίνιο: Είμαι ο κανένας και λέω την μικρή μου γνώμη

14:24 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στα παιχνίδια της περασμένης εβδομάδας για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Νεϊμάρ και ο Μάριο Μπαλοτέλι κέρδισαν σφυρίγματα για λογαριασμό των Μπαρτσελόνα και Μίλαν αντίστοιχα με τον Ζοσέ Μουρίνιο να τα βάζει με τους δυο ποδοσφαιριστές για το συνήθειο που έχουν να "βουτάνε" ενώ προειδοποίησε πως δεν θα ανεχτεί παρόμοια συμπεριφορά από τους παίκτες του.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Ο Γιούργκεν Κλοπ, προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δυο αγωνιστικών επειδή μίλησε στον τέταρτο διαιτητή. Ο Νεϊμάρ και ο Μπαλοτέλι; Είναι κάτι που αφορά

τις αρχές του ποδοσφαίρου. Εγώ είμαι ο κανένας και λέω την μικρή μου γνώμη. Αν δεν γίνει κάτι, την επόμενη εβδομάδα θα το ξανακάνουν".
Στην συνέχεια ο Μουρίνιο πρόσθεσε: "Οι παίκτες μου ξέρουν πως θα έχουν πρόβλημα μαζί μου αν... βουτήξουν. Τους έχω πει πολλές φορές ότι το σιχαίνομαι και είναι λάθος. Να ψάχνεις πώς θα πάρει κάποιος άλλος παίκτης κόκκινη κάρτα είναι ασεβές. Αν ποτέ κερδίσω ένα παιχνίδι και νιώσω ότι δεν υπάρχει σωστή συμπεριφορά από τους παίκτες μου, θα τους κρίνω αυστηρά".

Keywords
Τυχαία Θέματα