Μουρίνιο: Δεν θέλω να τους τρομάζω

16:07 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η ήττα από την Νιουκάστλ εξόργισε τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος έβαλε τις φωνές στους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι αλλά όπως λέει και ο ίδιος σκοπός του δεν είναι να τρομάζει τους παίκτες αλλά τους κάνει πιο ισχυρούς.
Ενόψει του αγώνα με την Γουέστ Μπρομ, ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Η ήττα από την Εβερτον ήταν απόρροια από το τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Αυτή από την Βασιλεία ήταν επίσης αρκετά παράξενη. Απέναντι στην Νιούκαστλ η αίσθησή μου δεν ήταν καλή από το πρώτο λεπτό. Είναι αλήθεια ότι ίσως οι παίκτες με τους οποίους συνεργάζομαι για πρώτη φορά να με είδαν

για πρώτη φορά θυμωμένο".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν θέλω να τους τρομάζω, απλά να τους επηρεάζω τον τρόπο σκέψης, να τους κάνω πιο δυνατούς και πιο επαγγελματίες. Αρα, ο στόχος μου δεν είναι να φοβούνται, αλλά να ισχυροποιούνται".
Όσο για την αντίδραση των παικτών του στο ματς με την Σάλκε, ο Μουρίνιο δήλωσε: " Η αντίδραση της ομάδας στο παιχνίδι με την Σάλκε ήταν αυτή που ήθελα να δω. Δεν είχαμε την καλύτερη αρχή στον αγώνα, αλλά η αντίδραση της ομάδας ήταν πολύ καλή. Κάθε φορά που χάναμε την μπάλα υπήρχαν 11 παίκτες που μάχονταν για να την ξαναπάρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα