Μουρίνιο: «Δεν πωλείται ο Λουίζ»

23:22 14/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ίσως να ΄χει κουραστεί να το λέει, αλλά και τι να κάνει; Ο Ζοσέ Μουρίνιο επανέλαβε πως ο Νταβίντ Λουίζ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Τσέλσι, αφού θεωρείται από τα πιο σημαντικά στελέχη της ομάδας, ακόμα κι αν «σκάσει» μια πολύ μεγάλη προσφορά από τους ενδιαφέροντες (Μπαρτσελόνα).

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα σενάρια περί Σαμουέλ Ετό στους «μπλε», ωστόσο «έραψε» το στόμα του, αφήνοντας βέβαια και ένα... παραθυράκι.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει. Είναι ένας παίκτης που τον χρειαζόμαστε. Έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο, καθώς υπέγραψε πέρσι. Μας αρέσει, είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας και η διοίκηση δεν πρόκειται να τον πουλήσει».

Ερωτηθείς για τα σενάρια περί επιθυμίας του Βραζιλιάνου μπακ να ενταχθεί στη Μπαρτσελόνα, δήλωσε άγνοια, τονίζοντας: «Δεν ξέρω αν όντως το είπε. Πάντως δεν πρόκειται να πάει. Τώρα που είναι στην εθνική, έκανε κάποιες δηλώσεις, όπου ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να μιλήσει για συλλόγους, όταν είναι με την Βραζιλία. Το εκτιμώ αυτό όταν συμβαίνει».

Φυσικά, δεν θα μπροούσε να μην ερωτηθεί σχετικά με την πιθανή μεταγραφή του Σαμουέλ Ετό στους Λονδρέζους: «Είμαι πάντα χαρούμενος όταν κάποιος με τον οποίο δουλέψαμε στο παρελθόν, θέλει να συνεργαστούμε εκ νέου. Αισθάνομαι πολύ καλά όταν διαβάζω τέτοια πράγματα. Θα δούμε όμως τι θα γίνει...»

Keywords
Τυχαία Θέματα