Μουρίνιο: Ανώτερη από εμάς η Παρί

07:36 12/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να παραδέχεται πως άξια η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε στην επόμενη φάση αφού, όπως είπε, η ομάδα του δεν διαχειρίστηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα.
Μετά το τελικό 2-2, στη παράταση, του "Στάμφορντ Μπριτζ", ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι τόνισε: "Η Παρί άξιζε την πρόκριση. Εμείς είχαμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν σε καλή μέρα και η

Παρί σαν σύνολο ήταν ανώτερη από εμάς. Όταν μια ομάδα δέχεται δυο γκολ από κόρνερ και δεν μπορεί να αμυνθεί, δεν αξίζει να νικήσει. Όπως και όταν μια ομάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση να έχει ένα παίκτη παραπάνω. Εμείς δεν το κάναμε αυτό. Η Παρί δεν είχε να χάσει τίποτα. Έπαιζε με παίκτη λιγότερο και δεν είχε την πίεση. Πέρσι έχοντας χάσει με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι εμείς είχαμε μόνο ένα δρόμο μπροστά μας και αυτό βοηθούσε στο να μην έχουμε πίεση. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα φέτος και την αποβολή του Ιμπραΐμοβιτς, νιώσαμε μεγάλη πίεση και δεν την αντέξαμε".
Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Θα πρέπει να αναλύσουμε τι έφταιξε. Μετά από ένα κακό παιχνίδι δεν πρέπει να κλωτσάς πόρτες και τραπέζια. Θα μιλήσω με τους παίκτες. Πρέπει όμως να αντιδράσουμε, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα να κερδίσουμε και αυτό είπα στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είναι ώρα για να κλαίμε, ούτε φυσικά για να γελάμε. Χρειάζεται να αναλύσουμε την κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα