Μουρίνιο: Αν είχα τρεις ευχές, θα ήθελα να γίνει καλά ο Βιλανόβα

11:48 25/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε μια διαφορετική συνέντευξη, ρωτήθηκε και απάντησε για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς το αγωνιστικό κομμάτι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις τοποθετήσεις του, δείχνοντας το ανθρώπινο κομμάτι του...

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως φαντάζεται τον εαυτό του στον πάγκο της Τσέλσι σε πέντε χρόνια από σήμερα, έχοντας καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας.

Όταν του ζητήθηκε να πει ποιες θα ήταν οι τρεις ευχές του, τόνισε: «Πρώτον να ξεπεράσει το πρόβλημα

υγείας του ο Τίτο Βιλανόβα, δεύτερον να γίνει το ίδιο με τον Νέλσον Μαντέλα και τρίτον να λυθούν τα αντίστοιχα προβλήματα όλων των ανθρώπων του κόσμου».

Ρωτήθηκε ακόμη για την αγαπημένη του ταινία: «Από τις πρόσφατες μού άρεσε πολύ το Λίνκολν», καθώς και τον αγαπημένο του μουσικό: «Ακούω πολύ Μπράιαν Άνταμς».

Αν δεν ήταν προπονητής, θα δίδασκε σε σχολείο, όπως και πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με την προπονητική, ενώ δεν θέλησε να παρομοιάσει τον εαυτό του με κάποιον σούπερ ήρωα.

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει σύγχρονος παίκτης που να του θυμίζει τον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή, είπε με αρκετή δόση χιούμορ: «Αν θα έλεγα κάποιον δεν θα του άρεσε καθόλου» και αυτό γιατί έχει παραδεχτεί ότι στα νιάτα του δεν ήταν καλός ποδοσφαιριστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα