Μουνάφο: Στο ματς με την ΑΕΚ κρίνεται όλη η χρονιά

14:13 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 19:00 το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον των δυο ομάδων στην Super League, ένα παιχνίδι στο οποίο κρίνεται μια ολόκληρη χρονιά όπως υπογράμμισε ο Χουάν Μουνάφο και πρόσθεσε πως τα λάθη δεν επιτρέπονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός του Πανθρακικού στην NOVA

- Για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΚ: "Για εμάς είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι τα χρονιάς. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα μπει δυνατά λόγω του κόσμου που θα πάει στο γήπεδο αλλά δεν μας τρομάζει αυτό. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Εμείς πάντα θέλουμε να παίζουμε με κόσμο και όταν είσαι ποδοσφαιριστής δεν χάνεις την συγκέντρωση σου. Θα είναι ωραίο παιχνίδι γιατί και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη. Εμείς είμαστε μια ομάδα που κάνει ευκαιρίες. Είχαμε πρόβλημα με το γκολ, αλλά μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ λύθηκαν τα πόδια μας και πιστεύω να μπορέσουμε να σκοράρουμε κόντρα στην ΑΕΚ".
- Για το πώς περιμένει την ΑΕΚ: "Σίγουρα θα είναι βελτιωμένη γιατί θα τους βοηθήσει η αλλαγή προπονητή. Όλοι οι παίκτες θέλουν να δείξουν όσα μπορούν να κάνουν και πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όπως ήταν και με τον Άρη".
- Για το αν είναι πλεονέκτημα για τον Πανθρακικό το γεγονός πως παίζει για δυο αποτελέσματα: "Αυτό δεν είναι πολλές φορές καλό γιατί αν πας για την ισοπαλία και δεχτείς γκολ τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Θέλουμε να σκοράρουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση".
- Για το τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν: "Είναι ένα παιχνίδι που δεν επιτρέπονται τα λάθη. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και δεν πρέπει να κοιτάμε την ΑΕΚ αλλά τον εαυτό μας και αν κάνουμε όσα πρέπει να κάνουμε και τα κάνουμε σωστά τότε θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένα ματς που κρίνεται όλη η χρονιά και υπάρχει συγκέντρωση για τον στόχο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα