Μουνάφο: Με υπομονή και ευκαιρίες θα πάρουμε το ματς

15:19 2/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται την Κυριακή στην Κομοτηνή, κόντρα στον Πανθρακικό (17:15), με τον Χουάν Μουνάφο να υποστηρίζει πως η ομάδα της Αρκαδίας μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης αρκεί να παίξει με υπομονή και να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Σημειώνεται πως την περασμένη σεζόν ο Αργεντινός χαφ αγωνιζόταν στον Πανθρακικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μουνάφο στην NOVA
-Για το δυνατό σημείο του Πανθρακικού,

στον οποίο αγωνιζόταν πέρσι: «Εντάξει, νομίζω ο Πανθρακικός έχει μια έδρα δύσκολη, νομίζω πέρσι έχασε ο Αστέρας Τρίπολης εκεί. Είναι μια ομάδα που είναι δουλεμένη, έχει ίδιους παίκτες δυο χρόνια, ξέρουν να παίξουν και εντάξει, κρατάνε καλά τις γραμμές, είναι δύσκολο να βάλεις ένα γκολ και νομίζω είναι μια ομάδα που πρέπει να έχεις υπομονή, να δουλεύεις το παιχνίδι και εντάξει σίγουρα θα είναι ένα καλό παιχνίδι γιατί προσπαθεί να παίξει και ο Πανθρακικός και εμείς προσπαθούμε να παίξουμε, θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά νομίζω με υπομονή, αν δουλέψουμε το παιχνίδι μπορούμε να το πάρουμε».
-Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι: «Εντάξει, νομίζω πρέπει να πάρουμε πρώτοι την κατοχή, είναι ένα ωραίο γήπεδο που μπορούμε να παίξουμε και νομίζω ότι εντάξει, με υπομονή πιο πολύ θα πάρουμε το παιχνίδι. Δεν είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να το πάρεις με μια κόντρα, με ένα κόρνερ, με υπομονή, με ευκαιρίες, σίγουρα θα το πάρουμε».
-Για το πως περιμένει να παρουσιαστεί η ομάδα του Πανθρακικού: «Εντάξει, έχουν καλούς παίκτες, αλλά νομίζω ότι είναι μια ομάδα που κλείνει πολύ καλά, όπως στην αρχή, έχει δύο καλές γραμμές στην άμυνα και εντάξει νομίζω θα κρατήσουν λίγο την άμυνα πίσω στην αρχή, θα είναι λίγο κλειστοί και μετά θα προσπαθούν να βάλουν ένα γκολ και να πάρουν το 1-0».
-Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον ή κάποιους απ' τους παίκτες του Πανθρακικού: «Εντάξει, έχω δει τους επιθετικούς τώρα, δεν τους είχα πέρσι εγώ, αλλά ο Ιγκόρ και ο Κάσες είναι καλοί παίκτες και εντάξει είναι μία ομάδα που κάνει επίθεση με 4-5 παίκτες, δεν κάνει με 2 και εντάξει, πρέπει να προσέχουμε και τα πλάγια, έχουν και τον Μπαϊκαρά που κάνει πολύ καλά τη γραμμή, αλλά όμως με Ιγκόρ, Κάσες και Μπαϊκαρά θα είναι δύσκολα».

Keywords
Τυχαία Θέματα