Μου στοίχισε που δεν πήρα μετάλλιο

21:32 29/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η Κρίστελ Βουρνά, η οποία τερμάτισε 6η στα 50μ. Πεταλούδα και 5η στα 100μ. Πεταλούδα Γυναικών, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την εμφάνισή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν, λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με την εμφάνισή μου, αν και μπορώ να πω ότι μου στοίχισε που δεν πήρα το μετάλλιο γιατί μπορούσα να το πάρω. Βέβαια, εκεί φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας που είχα. Είχα μια πολύ καλή εμφάνιση για το πρώτο

Πανευρωπαϊκό, όπως και όλη η ομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένη».

Για τις προσδοκίες της από εδώ και στο εξής, δήλωσε: «Στόχος μου από εδώ και πέρα είναι το Λονδίνο, να βελτιώσω τους χρόνους μου, να προσπαθήσω να προκριθώ στον ημιτελικό και από εκεί και πέρα να κάνω ό,τι καλύτερο».

Τέλος, εξήγησε πως καταφέρνει να συνδυάζει προπονήσεις και σπουδές: «Σπουδάζω στην Αμερική, είμαι με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Εκεί έχουν πρόγραμμα, είναι διαφορετικά από εδώ. Είμαι σωστή με τα μαθήματα και με τις προπονήσεις τα καταφέρνω εξίσου καλά. Νομίζω ότι αν ήμουν στην Ελλάδα θα ήταν πολύ δύσκολο να καταφέρω να τελειώσω τη σχολή μου και να κολυμπήσω σε τέτοιο επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα