Μότζι: Το επώνυμο μου τους βάζει σε υποψίες

13:24 26/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αλεσάντρο Μότζι είναι ανάμεσα στους 12 μάνατζερ ποδοσφαιριστών που ερευνώνται από το ιταλικό Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για πιθανή φοροδιαφυγή με τον ίδιο να μην ανησυχεί αποδίδοντας τις υποψίες στο επώνυμο του. Ο Αλεσάντρο Μότζι είναι γιος του Λουτσιάνο Μότζι πρωταγωνιστή του σκανδάλου Calciopolis.
Σε δηλώσεις του ο Αλεσάντρο Μότζι τόνισε: "Δεν είναι η πρώτη φορά που η Οικονομική Αστυνομία διεξάγει έρευνες τέτοιου τύπου. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, αφού το ποδόσφαιρο είναι μια από τις σημαντικές δραστηριότητες

της χώρας και γύρω από αυτό κινούνται πολλά χρήματα. Το κράτος δεν θέλει να χάνει έσοδα από την φοροδιαφυγή. Θεωρώ πως αυτοί οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, αφού είμαι καθαρός από κάθε άποψη. Στηρίζω και σέβομαι κάθε ενέργεια της εισαγγελίας και σκοπεύω να βοηθήσω αν μου ζητηθεί. Μακάρι αυτοί οι έλεγχοι να γίνονται συχνότερα, αλλά και να είναι πολύ αυστηροί, ώστε να διαλύονται οι όποιες υποψίες σε βάρος αθώων ανθρώπων.
Είμαι απόλυτα ήρεμος. Δεν έχω να κρύψω κάτι και δεν φοβάμαι κανέναν έλεγχο. Το μόνο που τους προκαλεί υποψίες είναι το επώνυμο μου. Για το οποίο, όμως, είμαι πολύ υπερήφανος".

Keywords
Τυχαία Θέματα