Μοσορό: Ξέρω για Ολυμπιακό

12:33 30/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ξεχωρίσει τον Μοσορό για το "10άρι" που ψάχνει στον Ολυμπιακό με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Μπράγκα να υπογραμμίζει πως ξέρει για το ενδιαφέρον της ομάδας του λιμανιού από τον ίδιο τον προπονητή του Ολυμπιακού ωστόσο τόνισε πως όλα εξαρτώνται από τις δυο ομάδες.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", ο Μοσορό τόνισε: "Ξέρω ότι

ενδιαφέρεται για εμένα ο Ολυμπιακός. Μου το είπε ο Ζαρντίμ σε κουβέντα που είχα μαζί του. Δουλέψαμε μαζί πολύ καλά πέρσι στην Μπράγκα, μακάρι να συμβεί το ίδιο στον Ολυμπιακό. Με έχουν ζητήσει και άλλες ομάδες εκτός Πορτογαλίας. Κάποιες από αυτές ήθελαν να με αποκτήσουν δανεικό για έναν χρόνο, αλλά η διοίκηση της Μπράγκα δεν το δέχτηκε. Συζητούν μόνο για μεταγραφή. Στο συμβόλαιο μου υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 8 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν νομίζω ότι θα ζητήσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό".
Για τις πληροφορίες που θέλουν την Μπράγκα να τον παραχωρεί με λιγότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ, ο Μοσορό δήλωσε: "Δεν ξέρω τα ακριβή ποσά που θα ζητήσει η ομάδα μου, νομίζω όμως ότι θα ζητήσει περισσότερα. Βέβαια όλα είναι πιθανά σε μια διαπραγμάτευση. Την δική μου επιθυμία την γνωρίζετε. Θέλω πολύ να έρθω στον Ολυμπιακό. Ήξερα το σύλλογο, αλλά κατάλαβα την ισχύ του και στο μεταξύ μας φιλικό. Από εκεί και πέρα όλα εξαρτώνται από τις δυο ομάδες. Μακάρι να συμφωνήσουν. Εμένα και τον μάνατζερ μου ξέρουν πού να μας βρουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα