Μόνος του και όλοι τους

00:10 15/2/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32

ΤΟΤΕΝΑΜ- ΛΙΟΝ: 2-1
Γήπεδο: Γουάιτ Χαρτ Λέιν

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως και το αποδεικνύει συνεχώς. Ο λόγος για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος πήρε πάλι από το χεράκι την Τότεναμ και την οδήγησε σε νίκη επί της Λιόν με 2-1.

Στο 8ο λεπτό ο Μπέιλ έπιασε δυνατό σου μετά από σέντρα του Γουόκερ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 15' ο Φοφανά έκανε όμορφη ενέργεια αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

Στο 14' ο Φρίντελ μπλόκαρε την κεφαλιά του Λόβρεν, ενώ στο 26' το σουτ του Αντεμπαγιόρ πέρασε μόλις άουτ. στο 37' ο Γουόκερ έκανε τρομερή κούρσα και σέντρα από δεξιά, αλλά ο Μπέιλ κατάφερε να αστοχήσει από τα 3 μέτρα. Ωστόσο στο 45+1' ο Μπέιλ ρέφαρε καθώς άνοιξε το σκορ με τρομερή εκτέλεση φάουλ.

Η Λιόν έφερε το ματς στα ίσα με τρομερό σουτ του Ουμτιτί, ενώ στο 62' ο Φρίντελ πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε κεραυνό του Λακαζέτ. Δύο λεπτά μετά ο Μπέιλ έκανε το σουτ από το πέναλτι, αλλά ο Βερκούτρ έδιωξε, αλλά στο 90+3' ο Ουαλός με δεύτερη απίστευτη εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 2-1.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Φερτόνχεν, Γκαλάς, Γουόκερ, Ασού Εκοτό, Ντέμπσεϊ (67' Χόλτμπι), Λένον (79' Σίγκουρντσον), Πάρκερ (90' Λίβερμορ), Μπέιλ, Ντεμπελέ, Αντεμπαγιόρ.

ΛΙΟΝ: Βερκούτρ, Φοφανά, Λόβρεν, Ρεβεγιέρ, Μπίσεβατς, Ουμτιτί, Λακαζέτ, Μάλμπρανκ (82' Γκρενιέ), Γκοναλόνς, Λισάντρο (89' Γκεζάλ), Γκομίς.

Keywords
Τυχαία Θέματα