Μόνο ο Ζοσέ μπορούσε… (VIDEO)

23:59 3/2/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.-ΤΣΕΛΣΙ: 0-1
Γήπεδο: Etihad

Αν δεν το έκανε και ο Μουρίνιο δεν θα το έκανε κανείς... Η Σίτι μετρούσε 11 νίκες σε ισάριθμα ματς στο «Etihad», αλλά ο Πορτογάλος είχε άλλη άποψη. Έτσι η Τσέλσι πέρασε με 1-0 από το Μάντσεστερ, έχοντας μάλιστα και τρία δοκάρι, έπιασε τη Σίτι στους 53 βαθμούς κι έτσι η Άρσεναλ έμεινε ξανά μόνη πρώτη. Έβδομη νίκη του Μουρίνιο σε 9 αναμετρήσεις με τον Πελεγκρίνι (μία ήττα και μία ισοπαλία)!

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Τσεχ ήταν εντελώς

εκτός θέσης, αλλά οι Σίλβα και Νεγρέδο δεν μπόρεσαν να σουτάρουν ενώ στο 3' ο Ισπανός φορ της Σίτι, έκανε όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά δεν βρήκε το στόχο. Στο 10ο λεπτό ο Τουρέ δεν βρήκε για λίγο την μπάλα μετά από σέντρα του Κολάροφ, ενώ στο 16' το πλασέ του Ιβοριανού, έφυγε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τουρέ έκανε το γύρισμα, αλλά ο Σίλβα από πολύ κοντά, πλάσαρε άστοχα, ενώ και ο Τζέκο στο 22' σούταρε άουτ από καλή θέση. Η Τσέλσι έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 28ο λεπτό. Οι μπλε έφυγαν εξαιρετικά στην αντεπίθεση, όμως ο Γουίλιαν αρχικά καθυστέρησε, άφησε στον Ραμίρες και ο Χαρτ έσωσε την Σίτι! Στη συνέχεια ο Γουίλιαν προσπάθησε με ψαλιδάκι να σκοράρει, χωρίς επιτυχία. Τελικά στο 31ο λεπτό η Τσέλσι πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Κομπανί έβγαλε όμορφα στην κόντρα τον Ραμίρεςμ το σουτ του Βραζιλιάνου κόντραρε, αλλά στη συνέχεια ο Ιβάνοβιτς με νέο σουτ έκανε το 1-0. Η Τσέλσι πήρε τα πάνω της και στο 36' έφυγε ξανά στην κόντρα, ο Αζάρ έκανε το σουτ, αλλά ο Χαρτ έπεσε στη γωνία του κι έσωσε τη Σίτι. Δύο λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του Τζέκο, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 41' ο Βόσνιος έχασε το κοντρόλ, κατάφερε να κατεβάσει, όμως πέφτοντας έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Οι Λονδρέζοι είχαν δοκάρι στο 44ο λεπτό, με τον Αζάρ να κάνει εξαιρετική κίνηση και γύρισμα, όμως ο Ετό'ο από πλάγια θέση στην περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 47ο λεπτό η νέα κεφαλιά του Τζέκο, έφυγε ξανά άουτ, ενώ στο 49 το σουτ του Γουίλιαν κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Στο 51' το σουτ του Τουρέ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μάτιτς δοκίμασε από μακριά το πόδι του, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Χαρτ. Η Τσέλσι είχε κει τρίτο δοκάρι στο 67ο λεπτό, καθώς μετά από κόρνερ του Γουίλιαν ο Κέιχιλ έπιασε την κεφαλιά αλλά στάθηκε άτυχος, ενώ στο 68' οι «πολίτες» δεν μπόρεσαν να σκοράρουν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Τσέλσι. Στο 73ο λεπτο ο Τσεχ απέκρουσε εντυπωσιακά τα σουτ του Σίλβα, ενώ στο 75' ο Κολάροφ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ισπανός κατάφερε να αστοχήσει από το ύψος του πέναλτι. Στο 90+3' ο Τεχ κράτησε όρθια την Τσέλσι, καθώς απέκρουσε το σουτ του Γιόβετιτς και από το κόρνερ ο Ναστάσιτς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, αλλά στόχησε απελπιστικά.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κολάροφ, Νάβας, Ντεμικέλις, Τουρέ, Σίλβα, Τζέκο, Νεγρέδο (57' Γιόβετιτς)

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Ραμίρες, Νταβίντ Λουίζ, Αζάρ (90+4' Μπα), Γουίλιαν (90+2 Μίκελ), Ετό'ο (83' Όσκαρ)

Keywords
Τυχαία Θέματα