Μόνο ο Κολιάδης δίπλα στους παίκτες

13:19 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Eδώ και καιρό ο μοναδικός άνθρωπος που μιλάει στους ποδοσφαιριστές και εκείνοι τον ακούνε σαν δικό τους είναι ο Αλέξανδρος Κολιάδης. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν τόσο χθες, όσο και σήμερα στα Σπάτα ο μοναδικός που προσπαθούσε να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες, να τους στηρίξει και να τους δώσει να καταλάβουν (αν και όλοι πρέπει έχουν κατανοήσει την κατάσταση) ότι το ματς της Κυριακής πρέπει να το πάρουν... μόνοι τους. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Κολιάδη τόσο χθες όσο και σήμερα: «Ήμασταν τραγικοί, ήμασταν απαράδεκτοι. Εκτιμώ βέβαια ότι κάνετε αυτοκριτική,

δείχνει κάτι όλο αυτό, αλλά δεν φτάνει. Τον Πανθρακικό θα τον κερδίσουμε! Πρέπει να τον κερδίσουμε και θα τον κερδίσουμε 2-0 ή 3-0. Θα τον κερδίσουμε και θα το τελειώσουμε την Κυριακή. Δεν πάει άλλο.
Κάντε προπόνηση όπως δεν έχετε κάνει... ποτέ σας. Πρέπει να... ανατρέψουμε το σκορ την Κυριακή. Δείτε το έτσι: Χάνουμε 0-1 (σ.σ. το παιχνίδι του πρώτου γύρου υπέρ του Πανθρακικού) και επιβάλλεται να το γυρίσουμε. Είναι απλά τα πράγματα. Θα μπείτε μέσα και θα παίξετε για τη φανέλα, την ιστορία και τον κόσμο. Τέλος! Δεν θες... προπονητή να πάρετε αυτό το ματς! Μπαίνετε μέσα μόνοι σας και κερδίζετε», ήταν κάποια από τα λεγόμενα του Κολιάδη, ο οποίος είχε πολλά τετ α τετ σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα