Μόνο Λάτσιο θέλει ο Ζάρατε

13:52 10/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν την Νάπολι να κινείται για την απόκτηση του Μάουρο Ζάρατε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να πάει πουθενά αλλού πέρα της Λάτσιο στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην διοίκηση μιας και το μέλλον του στην ομάδα μόνο σίγουρο δεν είναι.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη σεζόν, ο Ζάρατε παραχωρήθηκε δανεικός στην Ίντερ ωστόσο επέστρεψε στην Λάτσιο με τον εκπρόσωπο του, Λουίς Ρούτσι, να τονίζει σε δηλώσεις του: "Δεν έχουμε στα χέρια μας επίσημη πρόταση από

την Νάπολι. Ο Ζάρατε πάντως δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Λάτσιο. Αγαπά την ομάδα και θα σεβαστεί το συμβόλαιο του. Ο Ζάρατε δεν θα αντικαταστήσει τον Λαβέτσι στις καρδιές των Ναπολιτάνων, αφού οι οπαδοί του είναι εκείνοι της Λάτσιο. Απορρίψαμε πρόταση με πολύ καλές αποδοχές. Ο Ζάρατε δεν πήγε στο Κατάρ, γιατί θέλει να υπογράψει στην Λάτσιο για την υπόλοιπη ζωή του. Περνάει καλά στην Ρώμη και δεν θέλει να πάει πουθενά αλλού. Πάντως, για ένα γάμο χρειάζονται δυο".

Keywords
Τυχαία Θέματα