«Μόνο για 1 δισ. ευρώ φεύγει ο Ρονάλντο»

16:49 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή τα σενάρια για επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζόρζε Μέντες ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του μόνο με 1 δισεκατομμύριο ευρώ θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα AS, ο εκπρόσωπος του Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε: "Ο Κριστιάνο είναι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και πάντα ήταν. Θα καταρρίψει όλα τα ρεκόρ που έχει για να καταρρίψει και θα αποσυρθεί εδώ. Έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί ήταν εκεί έξι χρόνια και σέβεται πολύ τους ανθρώπους που

του έδειξαν την αγάπη που έχουν για αυτόν, αλλά είναι μέχρι θανάτου με το σύλλογο και τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Σκέφτεται μόνο τη Ρεάλ και εδώ θα μείνει. Δεν έχω λάβει κλήσεις τηλεφωνικές από κανέναν. Γιατί όλοι ξέρουν ότι είναι αδύνατον να πάρεις τον Κριστιάνο από τη Ρεάλ. Όντας έτσι, δεν αξίζει καθόλου να ρωτήσεις για αυτό, γιατί αυτός ξέρει ότι θα φύγει μόνο για 1 δισεκατομμύριο ευρώ , όσο είναι δηλαδή η ρήτρα".
Ο Μέντες μίλησε και για τη σύγκριση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο: "Με όλο τον σεβασμό για τον Ντι Στέφανο, δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Αν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτός είναι ο Κριστιάνο γιατί στις εποχές μας οι ποδοσφαιριστές ανταγωνίζονται στο όριο και είναι, όσον αφορά στη φυσική κατάσταση, εξαιρετικά προετοιμασμένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα