Μοιρασιά στους Ζωσιμάδες

21:04 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΣ και Ατρόμητος πήραν από ένα βαθμό μετά το μεταξύ τους 1-1 στους Ζωσιμάδες, αποτέλεσμα που βολεύει κυρίως τους Ηπειρώτες. Δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα, στην αναμέτρηση που είχε τα πάντα: γκολ, χαμένες ευκαιρίες και ρυθμό.

Το ματς

Το παιχνίδι άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις με τον Ατρόμητο και τις χειρότερες για τον ΠΑΣ και αυτό γιατί οι Περιστεριώτες σκόραραν στην πρώτη καλή ευκαιρία του ματς (3' Καραγκούνης με τον πασέρ Νάστο να αρχίζει την προσπάθεια από θέση οφ-σάιντ) ενώ οι Γιαννιώτες

έχασαν τον πιο έμπειρο παίκτη τους, τον Πάντο, με τραυματισμό μόλις στο 8'.Μέχρι το 20' ο Ατρόμητος είχε τον πρώτο λόγο αλλά μετά από εκείνη τη χρονικλή στιγμή ο ΠΑΣ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Απόρροια αυτού του γεγονότος ήταν η ισοφάριση (στο 33' με τον εξαιρετικό Τσουκαλά) πέντε λεπτά μάλιστα αφότου οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία για το 0-2 με τον Ναπολεόνι.Ο καλός ρυθμός των γηπεδούχων όμως ανακόπηκε από την κουτή αποβολή του Κεϊτά ο οποίος θύμισε ... καρατέκα και χτύπησε στο πρόσωπο τον Δημούτσο στο 41'.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο χάρη στο αριθμητικό πλεονέκτημα, που όμως δεν κράτησε πολύ έπειτα από την αποβολή του Ουντότζι στο 56' για θέατρο. Παρ'όλα αυτά οι Περιστεριώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων εκμεταλλευόμενοι την οπισθοχώρηση των γηπεδούχων, που στηρίζονταν κατά κύριο λόγο στις αντεπιθέσεις. Η είσοδος του Μπρίτο στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Καραγκούνη έκανε καλό στην ομάδα του Παράσχου, που έγινε πιο γρήγορη και κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, όμως ο Ντεγκρά για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενος να παραβιάσουν για δεύτερη φορά την εστία του. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την ισοπαλία να δείχνει να βολεύει περισσότερο τους γηπεδούχους.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Πάντος (9' Ντάσιος), Μιχαήλ, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Γεωργίου (54' Λίλα) , Κοροβέσης, Ντε Βιντσέντι (90' Nάκος), Ίλιτς

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Νάστος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (70' Πίτου Γκαρσία), Ουντότζι, Καραγκούνης (60' Μπρίτο), Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (85' Κούτσι)

Keywords
Τυχαία Θέματα