Μοιρασιά στη Ριζούπολη

21:34 21/1/2015 - Πηγή: AEK365

Δυο πέναλτι για Απόλλωνα και Λεβαδειακό με το παιχνίδι να λήγει 1-1 και τις δυο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Αποβλήθηκε ο Βάντερσον με δεύτερη κίτρινη στο ντεμπούτο του με τον Απόλλωνα. Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 54'.

Το ματς

Ο Απόλλων αιφνιδίασε, αφού μόλις στο 11ο λεπτό κέρδισε πέναλτι και ο Καραδέμητρος το μετέτρεψε σε γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν το 2-0, ωστόσο το σουτ από τον Καραδέμητρο κατέληξε άουτ και ο Λεβαδειακός βρήκε την ευκαιρία

να φέρει το ματς στα ίσα στο 20ο λεπτό με τον Μιλιάζες να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι. Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε κάποια ιδιαίτερη φάση με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα, με το οποίο μπήκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, ο Απόλλων στο 54' είχε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι, στο σκορ και πάλι με πέναλτι, ωστόσο αυτή τη φορά η εκτέλεση του Βάντερσον ήταν απογοητευτική και το 1-1 έμεινε. Το θέαμα δεν βελτιώθηκε κι έτσι Απόλλων και Λεβαδειακός άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Σέτι (46' Ψιάνος), Χατζής, Λίτσης, Γεωργίου (82' Κύργιας), Κοτσώνης, Καραδέμητρος (70' Βασιλαντωνόπουλος), Άρσιτς, Κυβελίδης, Βάντερσον.

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Σκέμπης, Μάγκας, Σάντσεθ, Σοτέλο, Πίντερ (46' Τομάς), Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεφ (69' Βούκσεβιτς), Μιλιάζες, Γκαρσία, Μπουσταμάντε (58' Μάντζιος).

Keywords
Τυχαία Θέματα