Μόγες: Δεν είναι ντροπή ένας αποκλεισμός από την Μπάγερν

08:37 10/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός ημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ντέιβιντ Μόγες να σημειώνει πως δεν είναι ντροπή να μένεις εκτός από μια ομάδα σαν την Μπάγερν Μονάχου.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το 3-1 στην "Allianz Arena", ο Σκωτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Ελπίζω να είναι η μοναδική χρονιά που δεν θα αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα προχωρήσουμε στην ανοικοδόμηση της ομάδας και θα επικεντρωθούμε σε αυτό τον στόχο. Δεν είναι ντροπιαστικός ένας αποκλεισμός από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι μια πολύ

καλή ομάδα. Παίξαμε αρκετά καλά και στα δυο παιχνίδια και δείξαμε ότι διαθέτουμε ποιότητα".
Λίγο αργότερα, ο Μόγες δήλωσε: "Από μικρό παιδί μαθαίνεις πως δεν πρέπει να δέχεσαι γκολ αμέσως αφότου έχεις σκοράρει. Εμείς είχαμε αρκετά έμπειρους παίκτες για να το αποφύγουμε αυτό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πάντως, είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου. Απλά, κάποια μικρά λάθη μας κόστισαν στο τέλος. Στο 2-1 είχαμε μια καλή ευκαιρία, ενώ το τρίτο γκολ της Μπάγερν ήρθε μετά από δυο κόντρες. Δεν πίστεψα ποτέ ότι είχαμε χάσει τις ελπίδες μας αλλά ήμασταν άτυχοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα