Μίτσελ: Θα κοουτσάρω τη Ρεάλ μια μέρα

23:54 17/3/2014 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη παραχώρησε ο Μιτσελ στο Sportyou τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός περιμένει τέτοια μεγάλα παιχνίδια όπως αυτό με τη Γιουνάιτεντ όλη τη σεζόν, ενώ ξαναείπε ότι θέλει μία μέρα να γίνει προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά

«Σας διαβεβαιώνω πως πριν πεθάνω θα έχω γίνει τεχνικός της ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα κοουτσάρω την ομάδα μία μέρα».

Πως αντιμετωπίζετε έναν τόσο μεγάλο αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς με τους παίκτες

μου να γνωρίζουν πολύ καλά το τι οφείλουν να κάνουν. Ξέρουν το πως θα πρέπει να καλύψουν τους χώρους και πως να λειτουργήσουν στο παιχνίδι. Εμείς θα είμαστε επιθετικοί στο παιχνίδι μας είτε έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας είτε όχι. Έχουμε προετοιμαστεί και προπονηθεί όλο τον... χρόνο για ένα τέτοιο ματς!».

Πήρατε τον τίτλο στην Ελλάδα. Έχετε πει όμως πως κάποτε θα βρεθείτε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Σας διαβεβαιώνω πως πριν πεθάνω θα έχω γίνει τεχνικός της ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα κοουτσάρω την ομάδα μία μέρα. Θα μου δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα να το κάνω. Στο μεταξύ όμως πρέπει να παραμείνω προσηλωμένος στην δουλειά μου. Να συνεχίσω να εργάζομαι και να βελτιώνομαι. Να μαθαίνω πιο πολλά».

Ποιά είναι η άποψή σας για τον Κάρλο Αντσελότι; Θα πηγαίνατε ποτέ στην Μπαρτσελόνα;

«Το έχω ξαναπεί πως κάνει πολλή και καλή δουλειά. Δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι στον πάγκο της Ρεάλ. Ποτέ δεν ήταν. Όχι στην Μπαρτσελόνα δεν θα πήγαινα. Δεν θα ήταν καλό για τον προπονητή της (σ.σ. γέλια). Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί με σιωπή. Τα αισθήματα δεν γίνεται να κρυφτούν ή να αλλάξουν. Έτσι είμαι σίγουρος πως μία μέρα θα πάρω την ευκαιρία μου στην Ρεάλ Μαδρίτης».

Πως βλέπετε το ισπανικό πρωτάθλημα και την διαφορά Ρεάλ-Μπαρτσελόνα;

«Η Ρεάλ έχει ένα προβάδισμα βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας. Μία τέτοια διαφορά στην Ισπανία μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή. Παίζει όμως την άλλη εβδομάδα με την Μπαρτσελόνα στο γήπεδό της. Βλέποντας την Ρεάλ και το πως αποδίδει νομίζω πως θα είναι δύσκολο να μην κερδίσει την Μπαρτσελόνα».

Τι άποψη έχετε για την εξέλιξη παικτών όπως ο Μοράτα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Μοράτα και για αρκετούς άλλους παίκτες που υπήρξαν γέννημα-θρέμμα της ομάδας. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν κάνει βήματα μπροστά όμως δεν μπορώ να βρω ή να... δω τώρα κάποιον που θα ακολουθήσει τα... χνάρια του Μάτα. Που θα γίνει ένας νέος Μάτα. Όταν δουλεύεις σκληρά και κάποια στιγμή χάνεις τον προσανατολισμό σου τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα στο ποδόσφαιρο. Δεν αντέχουν όλοι οι παίκτες να έχουν πειθαρχία και σωστή δουλειά επί σειρά ετών».

Keywords
Τυχαία Θέματα