Μίτσελ: Στην Εθνική Ισπανίας ο Ρομπέρτο

07:48 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

Σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Ρομπέρτο κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ να υποστηρίζει πως ο τερματοφύλακας του θα πρέπει να κληθεί στην Εθνική Ισπανίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μετά το 1-0 επί της Γιουβέντους για:
- Το γεγονός ότι κερδίζει με κάθε τρόπο ομάδες όπως η Ατλέτικο,

η Μπενφίκα, η Γιουβέντους και η Άντερλεχτ: "Καταρχήν σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους παίκτες μας. Επιστρέψαμε στις νίκες μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι στο πιο μεγάλο μέρος της αναμέτρησης. Σήμερα παίξαμε αλλιώτικα. Αγωνιστήκαμε όμως και όπως με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπενφίκα και Άντερλεχτ. Όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν δυο κοινά σημεία: τον γκολκίπερ και το ομαδικό παιχνίδι".
- Το κατά πόσο θα πίστευε τέτοια συγκομιδή και αν ρώτησε τον Ρομπέρτο για τη Κυριακή και την εκτίμηση του: "Ναι, θα το πίστευα. Όμως είμαι τρελός. Ό,τι θέλω πιστεύω από τη μεριά μου. Η αλήθεια είναι πως αν μου έλεγαν για 6 βαθμούς θα ήταν μια τολμηρή σκέψη. Παρά τις δυσκολίες, ξέραμε τι να περιμένουμε και την σημασία αυτών των αγώνων. Έχει κάνει λάθος στη πρόβλεψη ο Ρομπέρτο σήμερα. Είπε 1-0 με... κεφάλα (σ.σ. στα ελληνικά εννοώντας κεφαλιά) Κασάμι. Μάλλον θα το είπε για το μέγεθος του κεφαλιού του Κασάμι. Σήμερα ήταν εξαιρετικός. Εκπληκτικός. Ό,τι και να λέγαμε θα ήταν μέσα. Δεν έχει σταματήσει να βελτιώνεται. Όπως είπα και στην ισπανική τηλεόραση, αξίζει να προσεχθεί για την Εθνική Ισπανίας. Ελπίζω ο Ντελ Μπόσκε να με ακούσει".
- Το κατά πόσο απογοητεύθηκε από τη Γιουβέντους, παίκτες όπως ο Πογκμπά και το ποσοστό που της δίνει για πρόκριση: "Είναι πολύ πιθανόν όσοι παρακολουθούν τη Γιουβέντους να είναι σήμερα απογοητευμένοι όμως εμείς παίξαμε πολύ καλά. Όταν χάνει μια μεγάλη ομάδα, ο κόσμος μιλάει πιο πολύ για αυτή παρά για τη νίκη μιας μεσαίας ή πιο μικρής ομάδας όμως εμείς κάναμε ό,τι έπρεπε. Τα στατιστικά λένε 30% πρόκριση όμως υπάρχει ακόμα δρόμος μπροστά μας και είναι δύσκολο να κάνουμε εκτιμήσεις".

-Σε αυτό το σημείο, ο Μίτσελ απευθύνθηκε προς τους δημοσιογράφους για να ρωτήσει το εξής: "Δεν θέλετε να με ρωτήσετε τώρα για τον Μποτία;".
-Το πρώτο καλό ημίχρονο και το ότι σε ίδια ημερομηνία ο ίδιος είχε κερδίσει τη Γιουβέντους ως παίκτης της Ρεάλ: "Σήμερα κάναμε πολλά καλά πράγματα. Το μεγαλύτερο ήταν πως την είχαμε διαβάσει καλά και ότι οι παίκτες μας έκαναν ό,τι έπρεπε για να τη περιορίσουν. Και ξέρετε πως το λέω συνέχεια ότι όταν είμαστε ομάδα μπορούμε πολλά. Το λέω μέσα και έξω από τα αποδυτήρια. Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Θυμάμαι εκείνη τη νίκη όπως και θα θυμάμαι πάντα και τη σημερινή. Δεν είναι ποτέ εύκολο το να κερδίζεις τη Γιουβέντους".
-Τον Μποτία και την άμυνα και το τραπέζι στον Ρομπέρτο: "Καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ρωτάτε όμως όταν μια ομάδα δεν παίζει σαν σύνολο δεν είναι ποτέ εύκολο για έναν αμυντικό. Το φαγητό το κερνάει πάντα η γυναίκα μου. Μακάρι να χρειαστεί να τον κερνάω πολλές φορές και για πολύ καιρό. Δεν μπορούμε να κρύψουμε δυο πράγματα. Ότι παίξαμε ως ομάδα με εξαιρετική δουλειά και ότι έχουμε έναν τοπ επιπέδου τερματοφύλακα. Και το θετικό είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό".
-Το περσινό ματς με τη Γιουνάιτεντ και τον Παναθηναϊκό και αν αυτό το μάθημα έγινε πάθημα: "Σας ευχαριστώ που μου ανοίγετε τα μάτια. Δεν θα επαναλάβω τα ίδια. Απλώς θέλω να σας προκαλέσω ποιους παίκτες να βάλω. Σας ρώτησα και χθες για την ενδεκάδα. Θυμάστε λάθος. Θυμηθείτε τι έγινε πέρυσι με τον Μάικλ. Παίζαμε πολύ καλά μέχρι να γινει αυτό με τον Ολαϊτάν. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά και χάσαμε και πέναλτι. Σε δυο αντεπιθέσεις έπαιξαν πιο καλά. Όμως δεν ήμασταν κακοί. Δέχομαι το λάθος μου και θα το αλλάξω. Όσοι έπαιξαν με τη Μάντσεστερ δεν θα παίξουν τώρα με τον Παναθηναϊκό".

Keywords
Τυχαία Θέματα