Μίτσελ: Ελπίζουμε να βοηθήσει ο Φορτούνης

13:55 21/7/2014 - Πηγή: AEK365

Για τον Κώστα Φορτούνη, αλλά και για τη σημασία του «International Challenge Cup» όπου θα συμμετέχει ο Ολυμπιακός, μίλησε ο Μίτσελ, πριν αναχωρήσουν για την Αμερική οι ερυθρόλευκοι:
«Αυτός είναι ο στόχος, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να συνεχίσουμε να παίζουμε αγώνες απέναντι σε σημαντικές ομάδες και να μαθαίνουμε. Περιμένουμε να διεκπεραιωθούν κάποιες υποθέσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έχουμε κάποια νέα

πρόσωπα κοντά μας στην Αμερική», δήλωσε αρχικά ο Μίτσελ κι αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη: «Μου αρέσουν οι καλοί ποδοσφαιριστές. Τον Φορτούνη τον παρακολουθούμε εδώ και κάποιο διάστημα, καθυστέρησαν λίγο οι διαπραγματεύσεις, αλλά σήμερα περνάει τις ιατρικές εξετάσεις κι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μας βοηθήσει μέσα στη χρονιά».

Τέλος, επανέλαβε τη σημασία της συμμετοχής στο «International Challenge Cup»: «Έχουμε την εμπειρία από πέρυσι, όταν κάναμε μία δυνατή προετοιμασία απέναντι σε ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Βαλένθια κι άλλες δυνατές ομάδες. Δεν πήραμε καλά αποτελέσματα, αλλά μάθαμε πολλά. Όλοι συμφωνούμε ότι η προετοιμασία χρησιμεύει για να μαθαίνουμε και δεν έχει τόσο σημασία να παίρνουμε τώρα θετικά αποτελέσματα, αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα