Μίτσελ: Έχει φτάσει η ώρα να προπονήσω την Ρεάλ Μαδρίτης

15:57 28/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής ο Μίτσελ και τώρα πιστεύει πως έχει φτάσει η ώρα να την υπηρετήσει και από το πόστο του προπονητή.
Σε δηλώσεις του στο esRadio, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, αναφερόμενος στο μέλλον του, δήλωσε: "Πιστεύω ότι έχει φτάσει η ώρα μου, αργά ή γρήγορα, με κάθε ταπεινότητα, αλλά και επιθυμία να προπονήσω μία ομάδα του επιπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης, που

είναι το σπίτι μου".
Όσον αφορά την εφετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: "Η χρονιά είναι πάρα πολύ ωραία, έχουμε κάνει πολλά ωραία πράγματα. Τα αποτελέσματα είναι καλά. Από τότε που ήρθα εδώ, όλα πηγαίνουν μια χαρά για εμάς. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να πηγαίνεις βήμα βήμα. Θέλουμε να χαρούμε αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα. Η περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή οποιαδήποτε άλλης ομάδας σε αυτό το επίπεδο, δεν μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε την κλήρωση για την επόμενη φάση. Πρέπει να γίνει ακόμα περισσότερη δουλειά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι".
Ο Μίτσελ μίλησε επίσης
-Για την εξέλιξη του Ρομπέρτο: "Έχει βελτιωθεί πολύ. Έχει κάνει πολλές και καθοριστικές επεμβάσεις. Έχω μείνει έκπληκτος. Πρόκειται για απίστευτο επαγγελματία, διψασμένο να γίνει ολοένα και καλύτερος. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο τερματοφύλακα σε αυτή την ηλικία, που να θέλει να προοδεύσει".
-Για τον Τσόρι Ντομίνγκες: "Ο Τσόρι Ντομίνγκες βρήκε εδώ το μέρος όπου αισθάνεται άνετα. Μερικές φορές οι άνθρωποι νομίζουν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια χρυσή ευκαιρία για να αποσυρθείς, αλλά οι ποδοσφαιριστές το βλέπουν εντελώς διαφορετικά".
-Για το πώς βλέπουν οι Έλληνες τους Ισπανούς: "Ο Ισπανός παίκτης τρέφει σεβασμού, αλλά θέλουμε να φοράμε ελληνικό κοστούμι στην ομάδα, με όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές. Ήδη υπάρχουν 6-8 Έλληνες στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα