Μητρόπουλος: Νίκη-«οξυγόνο» με ΟΦΗ

23:55 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

Καλεσμένος στην «Αθλητική Κυριακή» είναι ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος είπε πως η νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ έδωσε «οξυγόνο» στην «Ένωση», η οποία απομακρύνθηκε για πρώτη φορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη που μας έδωσε οξυγόνο. Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η πρώτη φορά που ανεβήκαμε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τώρα πρώτη φορά που απομακρυνθήκαμε κατά τρεις βαθμούς», είπε αρχικά ο Μητρόπουλος,

ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για τον Πετρόπουλο, λέγοντας: «Ο Αντώνης μας έχει δώσει μεγάλη βοήθεια. Πάντα η ψυχολογία παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο. Το γκολ του Πετρόπουλου με τον Άρη μας έδωσε φτερά για το ματς με τον ΟΦΗ. Τα δύσκολα τώρα έρχονται. Η νίκη με τον ΟΦΗ πέρασε και τα δύσκολα τώρα έρχονται. Το Σάββατο μπορούμε να ξεφύγουμε οριστικά από τις τελευταίες θέσεις»

Για το κλίμα στην ΑΕΚ δήλωσε: «Στην αρχή μου έλεγαν ότι υπήρχε κακό κλίμα στην ΑΕΚ. Εγώ διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε κακό κλίμα. Σιγά - σιγά με τις μεταγραφές που έγιναν, ο προπονητής μας παρουσίασε στα υπόλοιπα παιδιά για να συσπειρωθεί η ομάδα και πιστεύω ότι δεν υπήρχε κακό κλίμα. Το αντίθετο».

Για τον ρόμβο: «Κάθε παίκτης έχει τις δικές του ικανότητες και ο ρόμβος μας έχει βοηθήσει να βελτιωθούμε.

Για την απόφασή να έρθει στην ΑΕΚ: «Σαν χαρακτήρας είμαι δυνατός και ήξερα ότι μπορώ να βοηθήσω την ΑΕΚ. Αν η ομάδα πετύχει τους στόχους της θα βοηθήσει και μένα πάρα πολύ. Δε φοβήθηκα ποτέ. Μέσω της ΑΕΚ βρήκα την ευκαιρία να βοηθήσω και τον εαυτό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα