Μήτρογλου: Τώρα που έφυγε ο Τζιμπούρ, η σειρά μου να παίξω βασικός

12:38 20/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ράφικ Τζιμπούρ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Μήτρογλου υποστηρίζει πως ήρθε η ώρα να πάρει αυτός θέση βασικού στην ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας επιθετικός τόνισε: "Και πέρσι με τον Ράφικ κάναμε καλή χρονιά και αυτός και εγώ και είναι λογικό ότι τώρα ήρθε η σειρά μου για να τα δώσω όλα και να πάρω την θέση του

βασικού".
Για το ενδεχόμενο μεταγραφής στο εξωτερικό, ο Μήτρογλου δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και θέλω να τα δίνω όλα για την ομάδα. Είναι μια χαρά εδώ".
Για το γεγονός πως φόρεσε το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού είπε πως "ο Ιμπαγάσα μου έδωσε το περιβραχιόνιο και το έβαλε. Τι να πω, δεν ξέρω".
Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε και για την προετοιμασία στο Ζέεφελντ: "Η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ καλά. Ήταν πολύ δυνατή η προετοιμασία που κάναμε. Με την Φράιμπουργκ ήμασταν λίγο κουρασμένοι και αυτό φάνηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι παίξαμε καλύτερα, όμως και η Φράιμπουργκ σε μια εβδομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της. Για αυτό ήταν και πιο έτοιμη από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και τις επόμενες μέρες καλά, για να είμαστε καλύτεροι και στα παιχνίδια στην Γερμανία".

Keywords
Τυχαία Θέματα