Μισούν τον Μουρίνιο οι παίκτες της Ρεάλ

23:40 28/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι από τους προπονητές που κάνουν εύκολα φίλους. Αντιθέτως μάλιστα, είναι από τους ανθρώπους που κάποιος λατρεύει να... μισεί. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης που συνεργάστηκαν μαζί του τα τελευταία χρόνια.

Βλέπετε ο «Special One» δεν έχει ανάγκη να χαϊδέψει κανενός τα αυτιά και μετά την αποχώρησή του από τη «βασίλισσα» συχνά - πυκνά με δηλώσεις του μιλάει με άσχημο τρόπο για την προηγούμενη ομάδα του.

Κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τους ποδοσφαιριστές των «μερένγκες».

Σύμφωνα με άρθρο της Marca οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Πορτογάλου, είναι έξαλλοι.

«Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, οι παίκτες βγάζουν ποιότητα και δείχνουν ευτυχισμένοι και έτσι αισθάνομαι κι εγώ το ίδιο. Είμαι χαρούμενος επειδή η ομάδα μου παίζει καλά και επειδή αγαπάω τους παίκτες μου. Είναι μία αίσθηση που μου είχε λείψει πολύ και που πλέον μπορώ να την βιώνω και πάλι», είπε χθες ο Μουρίνιο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σπουδαίος παίκτης της ομάδας είπε: «Ελπίζω να τον βρούμε στο Champions League. Τότε, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα μιλήσουμε», λέει αρχικά για να συνεχίσει:

«Θα πρέπει να μην ασχολείται μαζί μας», καταλήγει. Όπως αναφέρεται, πλέον μόνο οι Αλβάρο Αρμπελόα, Ράφαελ Βαράν και Σάμι Κεντίρα συνεχίζουν να έχουν επαφές με τον Μουρίνιο με όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές να παραμένουν έξαλλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα