Μισή ντουζίνα απουσίες για Μίλαν

16:03 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Serie A, η Μίλαν παίζει εκτός έδρας με την Τορίνο έχοντας πολλά αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν μπορεί να υπολογίζει σε έξι ποδοσφαιριστές.
Πρόκειται για τους τραυματίες Μοντολίβο, Κονστάντ, Πάτο, Μεσμπά και Μπονέρα αλλά και τον τιμωρημένο Μπόατενγκ.

Σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Είναι πραγματικά κρίμα γιατί ο Μοντολίβο τα πήγαινε εξαιρετικά τελευταία, ενώ ο Μπόατενγκ και ο Κονστάντ συνεχώς βελτιώνονται.

Υποθέτω όμως ότι οι τρεις παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Δεν ξέρω αν θα είναι η βραδιά του Πατσίνι, αυτός ή ο Μπόγιαν θα είναι βασικός. Είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του Πατσίνι καθώς έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα, αλλά χρειάζεται να σκοράρει περισσότερο.
Ο Ιγνάσιο Αμπάτε και ο Λούκα Αντονίνι έχουν επιστρέψει από τραυματισμούς, ο Σούλεϊ Μουντάρι είναι κοντά στην επάνοδο του και ο Ντανιέλε Μπονέρα θα προσπαθήσει να προπονηθεί. Οι Μοντολίβο και Κονστάντ θα επιστρέψουν κόντρα στην Πεσκάρα. Ο Πάτο ακόμη πονάει στο γόνατο δεν είναι κάτι απλό και θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση του την επόμενη εβδομάδα. Ο Αμέλια πιθανό να ξεκινήσει βασικός καθώς είναι σε καλή κατάσταση.
Πάντως δεν είναι η καλύτερη στιγμή να μιλάμε για μεταγραφές. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η ομάδα διαθέτει 32 παίκτες που είναι πάρα πολλοί".
Ο Αλέγκρι αφού πρώτα δεν θέλησε να σχολιάσει τα σενάρια για ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Άντζελο Ογκμπόνα της Τορίνο στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσεχή αντίπαλο της Μίλαν λέγοντας: "Η Τορίνο είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Τι σύστημα θα παίξουμε δεν ξέρω, θα είναι 4-3-3 και μετά βλέπουμε".
Τέλος για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αλέγκρι σημείωσε πως είναι πολύ νωρίς να σκέφτονται στην Μίλαν την φάση των "16" και εξέφρασε την αισιοδοξία πως η ομάδα τον Φεβρουάριο θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα