Μήνυμα στήριξης από Μπράντλεϊ

21:32 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στο πλευρό των ανθρώπων που έχασαν τους συγγενείς τους, στην τραγωδία που εκτυλίχθηκε στον αγώνα πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Αίγυπτο, στάθηκε ο Μπομπ Μπράντλεϊ. Ο Αμερικανός ομοσπονδιακός τεχνικός των "Φαραώ" μίλησε για τους 74 αδικοχαμένους λέγοντας πως στην Αίγυπτο οι πολιτικές πεποιθήσεις συνδυάζονται, πολύ συχνά, με το ποδόσφαιρο.

"Όπως είπα, όταν ήρθα για πρώτη φορά εδώ, είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι

τεχνικός της εθνικής Αιγύπτου αλλά και μεγάλη ευθύνη. Μετά από μία τραγωδία όπως κι αυτή, είναι σημαντικό το πόση δύναμη θα δείξεις στο μέλλον", ήταν τα πρώτα λόγια του Μπράντλει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη πολιτική κατάσταση της χώρας αλλά και στην ελπίδα του κόσμου: "Υπάρχει ένα μεγάλο κοινό σημείο ανάμεσα στην ελπίδα αυτής της χώρας για την επιθυμία του να έχουν δημοκρατία με την ελπίδα του να προκριθεί η Εθνική τους στα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο 53χρονος τεχνικός παρευρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποίησε ο κόσμος των θυμάτων μία ημέρα μετά την τραγωδία και αναφέρθηκε στα όσα έζησε:

"Υπήρχε πολύς κόσμος ο οποίος με πλησίασε εχθές. Αισθάνθηκα ότι ήταν πολύ σημαντικό να παραβρεθώ μαζί με τον κόσμο που έχασε μέλη της οικογένειάς του. Είναι σημαντικό που μοιραζόμαστε τέτοιες στιγμές αφού όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα