«Μήνυμα» Καπέλο σε Ρούνεϊ

14:25 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν θα πρέπει να θεωρεί πλέον βέβαιη την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Αγγλίας μετά τα όσα δήλωσε ο Φάμπιο Καπέλο αλλά κυρίως με τον αποκλεισμό του διεθνούς επιθετικού από την αποστολή για την φιλική αναμέτρηση με την Ισπανία.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας τόνισε: "Θα μπορούσα να αφήσω τον Ρούνεϊ εκτός. Αν οι υπόλοιποι είναι σε καλή κατάσταση, τότε θα παίξουν αυτοί. Στην καριέρα μου έχω αφήσει πολλούς καλούς παίκτες στον πάγκο. Πάντα σκεφτόμουν με την λογική του ποιος

ήταν ο καλύτερος παίκτης την δεδομένη χρονική περίοδο. Ο Ρούνεϊ δεν θα παίξει με την Ισπανία. Θέλω να τεστάρω καινούριους παίκτες, ένα καινούργιο στυλ, μια καινούργια κίνηση, κάτι το διαφορετικό".

Σημειώνεται πως, λόγω της αποβολής του Ρούνεϊ στο ματς με το Μαυροβούνιο, ο διεθνής επιθετικός θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι της τελικής φάσης του EURO 2012 με τον Φάμπιο Καπέλο να δικαιολογεί την απόφαση του να αφήσει εκτός αποστολής τον Ρούνεϊ λέγοντας πως θέλει να δοκιμάσει την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο παιχνίδι της πρεμιέρας του EURO 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα